'Ponuda je prestrašna! To je nemoguće odbiti'

Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Kini. Naime, jedan tamošnji klub navodno mu nudi 2,5-godišnji ugovor po kojem bi trebao zaraditi 11 milijuna eura.

8.5.2012.
8:57
VOYO logo

"Dobio sam ponudu iz Kine koju je zaista nemoguće odbiti! Ponuda je prestrašna kad se radi o financijama. Ma, nevjerojatna je, novac je zaista golem", rekao je Pranjić za Sportske novosti.

Hrvatski reprezentativac ne želi otkriti o kojem je klubu riječ, ali je definitivno odlučio da seli u Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam po primitku ponude debelo razmislio. Uostalom, nisam još potpisao, razgovaram sa svojom obitelji, primarno sa svojom ljepšom polovicom, ali, iskreno, na pragu sam definitivne odluke da potpišem i odem u Kinu. Praktički sam već odlučio, jer, ponavljam, ponuda je takva da se ne odbija. Vjerujem da ću na kraju potpisati taj ugovor."

Pranjić će put Kine odmah nakon finala Lige prvaka, i to privatnim zrakoplovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlasnik kluba će nakon finala Lige prvaka po mene poslati privatni zrakoplov kojim ću se odmah prebaciti u Kinu. Prije toga ću obaviti liječnički pregled u Münchenu. Ma, ima tu još stvari koje mi nude, priča je zaista nevjerojatna. Nude mi, recimo, privatnog vozača od 0-24, stan ili kuću po izboru, nude mi sve što poželim", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo