RASPAD SISTEMA / Potpuni krah PSG-a, ugledni novinar tvrdi: 'Neymar na treninge dolazi na rubu pijanstva, on uništava klub!'

Image
Foto: Profimedia

Neymar je u PSG stigao prije pet godina kada je u rekordnom transferu napustio Barcelonu

22.3.2022.
13:51
Profimedia
VOYO logo

Nakon velikog debakla i ispadanja od Real Madrida u Ligi prvaka, nogometaši PSG-a nikako ne mogu doći sebi. Za vikend ih je 'isprašio' Monaco i to s čak 3:0, a situacija u pariškom klubu sve je gora i gora.

Image
POMAŽE UKRAJINCIMA /

Beckham pokazao veličinu i iznenadio sve neobičnim potezom: 'Plačemo, zabrinuti smo, ali nećemo odustati'

Image
POMAŽE UKRAJINCIMA /

Beckham pokazao veličinu i iznenadio sve neobičnim potezom: 'Plačemo, zabrinuti smo, ali nećemo odustati'

Još od ispadanja iz Lige prvaka krenule su priče kako će klub napustiti najveće zvijezde. Messija se već povezuje s povratkom u Barcelonu, pred izlaznim vratima je i Sergio Ramos koji je više vremena proveo na tribinama nego na terenu, Mbappe je nadomak ispunjenja snova i odlaska u Real Madrid. A klub bi mogao napustiti i najskuplji igrač na svijetu te najveća investicija pariškog kluba, Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je Neymara otkupio od Barcelone za 222 milijuna eura prije pet godina te je trebao biti predvodnik PSG-a u lovu na trofeje i što je najvažnije, Ligu prvaka. Na kraju se Brazilac nikada nije pokazao kao vođa na terenu te njegova kvaliteta nije dolazila do izražaja u ključnim utakmicama.

Navijači ga ne vole

Navijači su ga uzeli na zub nakon njegovih izjava kako bi volio napustiti klub i okušati se u američkom MLS-u. Isticao je i kako zbog prevelikog pritiska gubi volju za nogometom te kako bi se mogao umiroviti, barem reprezentativno, nakon Svjetskog prvenstva u Kataru ove godine. Čini se da njegovo ponašanje znatno utječe na atmosferu u momčadi, a tvrdi to i Daniel Riolo, novinar RMC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riolo ističe kako je Brazilac u užasnom stanju te da gotovo nije spreman igrati nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gotovo i da ne trenira. Na treninge dolazi jadan, na rubu pijanstva. To je jednostavno tako, on je u duhu osvete prema PSG-u. Potpuno je raskinuo s klubom, ali i svlačionicom i suigračima", tvrdi Riolo.

'Pijan dolazi na treninge, uništava PSG'

Velike su šanse da će Neymar već ovog ljeta napustiti PSG, ali nije poznato tko je spreman izdvojiti milijunski iznos za otkup ugovora, kao ni tko će udovoljiti njegovim zahtjevima. Eventualno Newcastle koji ima novaca i ganja svoju prvu veliku zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijače PSG-a više nije ni briga za Neymara, njegove ludosti i dokumentarac na Netflixu. Moramo mu ispisati ček, zahvaliti sei pustiti ga. Samo nanosi veliku štetu klubu. Riješite ga se, uništava PSG", kaže Riolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je ove sezone upisao pet pogodaka i isto toliko asistencija u 21 nastup u svim natjecanjima. Zanimljivo, Neymar je za Barcelonu skupio više nastupa u četiri godine nego što je u PSG-u igrao u pet godina. Za Barcelonu je igrao od 2013. do 2017 godine te je u 186 nastupa u svim natjecanjima postigao 105 pogodaka i podijelio 76 asistencija. U PSG-u je od 2017. godine te je u 137 nastupa postigao 92 pogotka i podijelio 57 asistencija.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo