dvoboj s viktorijom plzen / Dani Olmo uoči povijesne europske utakmice za RTL: 'Spremni smo, kako u glavama tako i psihički!'

Zvijezda Dinamove svlačionice Dani Olmo samo za RTL otkriva kako igrači dočekuju povijesni susret s Viktorijom Plzen u Europskoj ligi

11.2.2019.
19:46
VOYO logo

Dinamo odbrojava do početka Europskog proljeća i povijesne utakmice Europske lige protiv Viktorije Plzen. 

Momčadi Nenada Bjelice do polaska u Češku ostala su dva dana. Zvijezda Dinamove svlačionice Dani Olmo samo za RTL poručuje da pritiska nema, ali i otkriva što će mu najviše nedostajati, ako na ljeto, nakon pet godina, napusti Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani, pred Dinamom je jedna od najvažnijih utakmica u posljednjih 50 godina, osjećate li vi igrači nervozu i pritisak?

"Pa ne puno, već smo počeli pripremati utakmicu, imamo sad četiri dana za razmišljati. Dobri smo u glavi, a dobri smo i fizički za tu utakmicu." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li svjesni tog povijesnog trenutka?

"Pa da, osjećamo i kako su svi navijači s nama. To i mi osjećamo pa imamo i više razloga za potruditi se ovu utakmicu. Ne samo za klub nego i za sve navijače."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20-godišnji vezni igrač protiv Viktorije Plzen trebao bi se truditi na poziciji Izeta Hajrovića, koji zbog žutih kartona propušta utakmicu u Češkoj.

"Ja nemam nikakav pritisak, igrao sam cijelu grupnu fazu kao vezni igrač, ali mogu igrati i na krilu. Gdje trener voli, ja ću igrati i dati sve od sebe kao i uvijek."  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru se nadaju što duljem europskom proljeću, a ljeto bi Olmu moglo donijeti nove izazove. Stigao je iz Barcelone prije pet godina, a sada ga želi Real Madrid. I dao bi za njega više od 20 milijuna eura.

"Ne, ja o tome ne razmišljam, ja sam igrač Dinama, ja imam ugovor s Dinamom pa nema žurbe, nema žurbe za ići negdje, ja sam sad sto posto fokusiran na ono što nas čeka i to je to."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo je odigrao 85 utakmica i zabio 18 golova. Izborio je ono o čemu su sanjale generacije.

U slučaju da napustite Zagreb, što bi vam najviše nedostajalo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje? Možda malo vrijeme hahah. Šalim se, lijepo mi je u Zagrebu, super mi je grad, ovdje sam već pet godina, prelijepo je i sigurno da kad ću ići negdje, sigurno da ću se vraćati. Sve će mi nedostajati, ali sada sam još uvijek tu pa trebam i uživati."

Možda već u četvrtak kada Dinamo u Češkoj traži pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo