DANI OLMO PROGOVORIO O PONUDAMA KOJE SU ZA NJEGA PRISTIZALE OVOG LJETA: / Talijanima ukazao na još dvije mlade Dinamove zvijezde

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Na kraju intervjua preporučio je i dvojicu svojih suigrača koje vidi kao buduće velike zvijezde

26.11.2019.
12:24
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo pred najvažnijom je utakmicom ove sezone. Na mitskom San Siru Modri će tražiti prolazak u osminu finala Lige prvaka, što bi bio povijesni uspjeh za hrvatsku momčad.

Uoči utakmice protiv Atalante koja je teško stradala na Maksimiru najviše se očekuje od najboljeg igrača Dinama Danija Olma. Španjolca su kao najveću zvijezdu Dinama prepoznali i talijanski novinari te je za slavni list La Gazzetta dello Sport dao intervju u kojem je pričao o svojoj neobičnoj odluci da iz Barcelone pređe u zagrebački klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa 16 godina, nakon šest godina u Masiji, bilo je vrijeme za promjenu. Sa svojim ocem sam odvagnuo razne ponude i izabrao Dinamo. Oni su htjeli uložiti u mene i ja sam odlučio uložiti u njih. Nije to bio lak izbor i trebalo mi je dugo dok donesem tu odluku. Bilo mi je teško jer je jezik kompliciran, jer sam bio mlad i bila je to velika promjena. Sad se vide plodovi mog rada i rada ovog kluba sa mnom", rekao je Olmo.

Image
UTAKMICA U KOJOJ SE MOŽE ISPISATI POVIJEST ILI IZGUBITI SVE: /

Postoji crni scenarij za Modre o kojem se ne želi ni pričati

Image
UTAKMICA U KOJOJ SE MOŽE ISPISATI POVIJEST ILI IZGUBITI SVE: /

Postoji crni scenarij za Modre o kojem se ne želi ni pričati

Planovi za budućnost

"Plan je bio jasan od samog početka. Trebao sam trenirati u Dinamu i kasnije otići u veći klub. Još se uvijek to nije dogodilo, ali zaigrao sam za reprezentaciju i u Ligi prvaka, što je sjajan uspjeh", rekao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je pričao i o svojim planovima za sljedeće ljeto.

"Španjolska igra na Europskom prvenstvu i na olimpijskom turniru. zašto ne bih nastupio na oba natjecanja? Igranje s najboljim igračima je najbolje što mogu sad napraviti", rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se jako dugo nagađa o Olmovom transferu, a Španjolac je otkrio da ipak nije stigla onakva ponuda kakvu je klub tražio.

"Dinamo je klub koji prodaje dosta igrača. Još uvijek nije stigla prava ponuda za mene, ali to nije problem. Naporno treniram i uživam u tome. prošle godine Dinamo je za mene tražio 40 milijuna eura. Gotovo dvostruko nego što u jednom ljetu prihoduju svi hrvatski klubovi zajedno. Ponude su bile tu, ali nismo ih smatrali financijski adekvatnima", priznao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još dvije zvijezde

Na kraju intervjua preporučio je i dvojicu svojih suigrača koje vidi kao buduće velike zvijezde.

"Ima dosta mladih igrača koji vrijede. Ako baš moram, istaknuo bih dva imena, a to su Lovro Majer i Nikola Moro. oni imaju 21 godinu bap kao i ja. To su dva izuzetno kvalitetna igrača i pred njima je sjajna budućnost", zaključio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo