DANI ALVES IMA NOVI KLUB: / 'Mogao sam izabrati bilo koje mjesto za nastavak karijere, ali idem u klub koji mi je u srcu'

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

u srpnju s brazilskom reprezentacijom osvojio južnoameričko prvenstvo

2.8.2019.
9:46
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

Kapetan brazilske nogometne reprezentacije 36-godišnji DaniAlves karijeru će nastaviti u brazilskom prvoligašu Sao Paulu. Alves, kojem je ugovor s PSG-om istekao krajem lipnja, obvezao se na suradnju s brazilskim klubom do prosinca 2022.

Bivši igrač Bahie, Seville, Barcelone, Juventusa i PSG je izjavio kako ovim ugovorom ispunjava svoje snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se na Instagramu

"Sada je 2019., mogao sam izabrati bilo koje mjesto za nastavak karijere, ali odlučio sam se vratiti u Brazil, zbog svoje domovine, svog naroda, u klub koji mi je u srcu. Uvijek sam sanjao da igram za Sao Paulo i Barcelonu. Sada ću ostvariti te snove", napisao je na svom Instagram profilu Dani Alves koji je u srpnju s brazilskom reprezentacijom osvojio južnoameričko prvenstvo na kojem je ujedno proglašen i najboljim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bio 14. naslov za Alvesa kojeg njegov novi klub naziva "najtrofejnijim igračem u povijesti nogometa". S Barcelonom u razdoblju od 2008. do 2016. Brazilac je osvojio tri naslova Lige prvaka (2009., 2011., 2015.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo