Hajdukove ambicije /

Dambrauskas pred ogled sa Slavenom otkrio kakve su šanse da Biuk i Kalinić nastupe ovog vikenda

Image
Foto: rtl.hr

Hajdukov trener je pred ogled sa Slaven Belupom otkrio kako Stipe Biuk neće biti spreman za ogled ovog vikenda

11.2.2022.
17:08
rtl.hr
VOYO logo

Hajduk je tijekom ovog prijelaznog roka bio najaktivniji član 'velike četvorke' te je nakon Lukasa Grgića, Dina Mikanovića i portugalca Ferra doveo u svoje redove i Nikolu Kalinića što je bilo dovoljno da se rasplamsa euforija među ljubiteljima splitskog kluba.

Image
Split ili Milano /

Gazzetta objavila što se događa s Ivanom Perišićem i gdje bi ga mogli gledati iduće sezone

Image
Split ili Milano /

Gazzetta objavila što se događa s Ivanom Perišićem i gdje bi ga mogli gledati iduće sezone

U nedjelju Hajduk slavi rođendan i dočekuje u novom prvenstvenom kolu Slaven Belupo s kojim je u dosadašnjim susretima imao polovičan uspjeh upisavši pobjedu u Splitu i poraz u Koprivnici. Na konferenciji za medije Valdas Dambrauskas je novinarima otkrili što se događa sa splitskim draguljem Stipom Biukom, a odgovorio je na pitanje i hoće li sva zimska pojačanja startati protiv Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo teško pitanje je hoće li novi igrači startati. Kao što uvijek kažem, ne mogu to otkrivati prije utakmice, ali svi dobro rade i imaju priliku", kazao je Litavac te nastavio priču o mladim Hajdukovim nadama.

Biuk neće biti spreman

"Što se tiče ozljede, sumnjam da će Biuk biti spreman za ovu utakmicu, ali očekujem ga sljedećeg tjedna. Što se tiče statusa njega i Ljubičića, nije se puno toga promijenilo. Moraju naporno raditi i imat će šansu, ali mislim da je za njih dobro da treniraju i sjede u svlačionici pored igrača kao što su Krovinović, Livaja i Kalinić. Ići ćemo utakmicu po utakmicu, imamo dubinu u kadru, što nam je do sada nedostajalo. Ako se budemo držali zajedno, napredovat ćemo i ti igrači će se razvijati kako želimo", kazao je Dambrauskas. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je pobjediti u sljedećem susretu"

Za kraj je s novinarima podijelio i svoje želje za nastavak sezone u kojoj je Hajduk nakon dugo vremena još aktivan u borbi za oba nacionalna trofeja.

"San svakog kluba je pobijediti svaku utakmicu, ali mislim da je najvažnije pobijediti u sljedećem susretu. Imamo još jedan trening i video analizu, igrači dobro rade i ako se budemo držali plana i pobijedimo, to je sve što me zanima. Ne zanima me što će se događati dalje u budućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo