NAJAVILI ELFSBORG /

Đalović održao prvu presicu kao trener Rijeke, sportski direktor objasnio smjenu Sopića

Image
Foto: Profimedia

Rijeka se okreće dvoboju protiv Elfsborga

14.8.2024.
9:55
Profimedia
VOYO logo

Dan nakon što je smijenjen Željko Sopić, njegov nasljednik Radomir Đalović odradio je prvu konferenciju za medije kao trener Rijeke.

Image
REAKCIJA ZA NET.HR /

Željko Sopić: 'Odlazim uzdignute glave, ponosan na sav obavljeni posao. Hrvatska...'

Image
REAKCIJA ZA NET.HR /

Željko Sopić: 'Odlazim uzdignute glave, ponosan na sav obavljeni posao. Hrvatska...'

"Hvala Upravi Rijeke na čelu s predsjednikom Miškovićem i direktorima što su mi dali priliku da vodim klub. Hvala i treneru Sopiću i njegovom stožeru na odličnom radu u ovih godinu dana", zahvalio se prethodniku Đalović pa se okrenuo na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Elfsborga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče Elfsborga imali smo malo vremena za pripremu, ali čeka nas zahtjevna utakmica koja je jako bitna za naš klub i cijeli hrvatski nogomet. Spremni smo maksimalno, koncentrirani… Imamo malo problema s ozljedama, ali tkogod bude igrao dat će sve od sebe i očekujemo da ćemo proći Elfsborg."

"Naši igrači su pokazali u prošlim utakmicama, kako u Europi tako i u HNL-u, da mogu igrati na visokoj razini. Mislim da je veći pritisak na Elfsborgu. Pripremili smo se na teren koji nas očekuje tamo, oni domaće utakmice igraju drugačije, puno ofenzivnije… Radili smo i neke stvari na treningu, puno ćemo razgovarati i očekujem da tu nećemo imati problema. Bitno je da se što prije prilagodimo na njihov teren i atmosferu", istaknuo je Đalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za medije bio je i sportski direktor Darko Raić Sudar koji je komentirao jučerašnju smjenu.

"Željku Sopiću i cijelom stožeru zahvaljujem na ovih godinu dana što smo bili zajedno. Kada sve pogledamo bilo je puno više lijepih stvari od teških trenutaka. Tako je to u životu i trenerskom poslu, nikada ne znaš što će biti. Meni je drago što je Radomir Đalović prihvatio ovaj izazov, dobio pravu priliku. Njegovi rezultati će, kao i svakom treneru, definirati njegov put, a s naše strane imat će maksimalnu podršku", rekao je Raić Sudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo