REAKCIJA ZA NET.HR /

Željko Sopić: 'Odlazim uzdignute glave, ponosan na sav obavljeni posao. Hrvatska...'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Javio nam se maloprije Željko Sopić i kratko prokomentirao iznenađujuću smjenu na klupi seniorske momčadi Rijeke

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

13.8.2024.
13:00
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Željko Sopić više nije trener HNK Rijeka. Odluka je to koja je iznenadila sve, u najmanju ruku, ako ne i šokirala, a koja je došla nakon što je na konferenciji za medije Sopić najavio uzvratni dvoboj protiv Elfsborga u trećem pretkolu Europske lige.

Image
REAKCIJE /

Navijači Rijeke razočarani smjenom Sopića: 'Tko je sada kriv, kriminal'

Image
REAKCIJE /

Navijači Rijeke razočarani smjenom Sopića: 'Tko je sada kriv, kriminal'

Sopić je radio dobar posao u klubu, a njegovi dosadašnji rezultati o tome najbolje govore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati su jedino mjerilo svakog trenera, ali čini se kako u ovoj priči oko otkaza stoji nešto drugo. Jer, sportski razlog ovdje ne postoji, barem ga je teško iščitati i pronaći u ovoj odluci HNK Rijeka. Dosta, barem ovako na prvu, ishitren potez šefa Rijeke Damira Miškovića. Sopiću nije naveden nikakav razlog naprasne smjene.

Međutim, predsjednik HNK Rijeka tako je odlučio, ne znamo iskreno zbog čega, ali odluka mu je ishirena i dvojbena, a simpatizeri na društvenim mrežama nisu baš oduševljeni potezom Uprave. Jer, Rijeka u ovoj sezoni u pet susreta nije poražena uz gol razliku 6-1, a u prošloj su bili doprvaci Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlazim uzdignute glave, ponosan na sve što sam napravio u HNK Rijeka. Hrvatska", kratko nam je samo rekao maloprije Željko Sopić.

Za spomenuti kako će ga na klupi naslijediti Radomir Đalović. Crnogorskom stručnjaku i nekadašnjem nogometašu kluba bit će to prvi samostalni posao trenera na klupi Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO: Željko Sopić prošlog je ljeta gostovao u studiju Net,hr-a i bilo je to nešto posebno: 'Silvio Marić je bio najluđi. Kakav science fiction, Mara je bio iznad toga. Te ideje, to je Mungos Kašina'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo