popularni izbornik / Dalić za RTL o tome ostaje li izbornik reprezentacije: 'Živim najljepše trenutke trenerske karijere'

'Hrvatska je druga na svijetu, ostaje jedan mali žal za mene što nismo svjetski prvaci, po meni smo trebali biti'

27.7.2018.
19:23
VOYO logo

Živim najljepšte trenutke svoje karijere- poručio je emotivni Zlatko Dalić u razgovoru za RTL. Na pitanje ostaje li izbornik kaže da o svemu mora prvo popričati s igračima, a prije toga se dobro odmoriti. 

Pretekli su nas iz publike s pitanjem, to smo vas svakako htjeli pitati, dobili ste podršku Saveza, ostajete li do idućeg Svjetskog prvensta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa po tom pitanju sam ja na godišnjem odmoru.... 

Ali trebali bi razgovarati s gospodinom Šukerom kroz tjedan dana...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A gledajte svi se odmaramo sada i to je vrijeme odmora, prije svega ja moram obaviti razgovor s igračima, oni su na odmoru, neću ih smetati!

Nominirala vas je FIFA kao jednog od najboljih trenera na svijetu, što vam to znači?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa gledajte ako jedan Hrvat uđe među 10 najboljih trenera na svijetu sigurno je to velik uspjeh, i pogotovo za mene, ali opet ću ponoviti da ja zaista ne bih ništa napravio bez reprezentativaca, bez igrača, bez reprezentacije i to je ono što govorim zajedništvo, ne može pojedinac sam...

Luka Modrić je najbolji igrač na svijetu, ali kroz igru, reprezentaciju, tim zajedništvo i to je ono što ja stalno govorim, mi moramo biti zajedno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mene je sjajan uspjeh da sam tu među tim velikim imenima. Ali mi smo to zaslužili, Hrvatska je druga na svijetu, ostaje jedan mali žal za mene što nismo svjetski prvaci, po meni smo trebali biti, nažalost nismo, ostalo je te malo gorčine, ali moramo biti ponosni na to drugo mjesto!

Zadnje pitanje stvarno, koji su vam sad planovi? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmorit se, ali evo nikako uhvatit vremena, evo... Moramo stvarno respektirat želju ljudi, pojavit se gdje me traže... Jer znam koliko smo mi sad u žiži i koliko ljudima je to značilo i mene veseli ovo sve skupa...  Živim najljepše trenutke svoje trenerske karijere i treba u tom uživati!

Dalićevu popularnost odlučila iskoristiti i Podravka: Postao njihov brand ambasador

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pogledajte u videu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo