SVE DEMANTIRAO /

Dalić reagirao na lažne navode: 'Politika me ne zanima, šokiran sam što se na taj način koristi moj utjecaj'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vijest s navodnom Dalićevom izjavom o Komšiću je naknadno izbrisana

12.10.2018.
11:39
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo


"Politika me ne zanima i šokiran sam kako se ljudi služe lažima te izmišljaju izjave kako bi iskoristili moju popularnost i utjecaj", rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u ekskluzivnom razgovoru za portal Klix.ba.

Naime, nekoliko medija prenijelo je navodnu Dalićevu izjavu u kojoj je rekao kako se osjeća poniženo kao Hrvat iz Livna izborom Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

"Izbore u Bosni i Hercegovini nisam ni pratio i ne razumijem zašto je nekome potrebno da ovako laže. Ja sam izbornik Hrvatske koju volim i nemam potrebe dokazivati da sam rođen u BiH, koju također isto tako s ponosom volim i poštujem. Neshvatljivo mi je da se neko služi ovakvim neistinama. Mogu samo reći da se uskoro vidimo u Sarajevu", kazao je Dalić za Klix.ba.

Vijest o navodnom Dalićevom nezadovoljstvu se brzo proširila i društvenim mrežama, a naknadno je izbrisana s pojedinih portala.

Inače, reprezentacija Hrvatske će u petak u okviru 3. kola Lige nacija dočekati Englesku bez publike na stadionu u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo