DALIĆ OBJAVIO POPIS ZA UTAKMICE S GIGANTIMA: / Pozvan Nikola Vlašić, a tu su još i dvije mlade nade

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik je u reprezentaciju vratio Brekala i Ćaletu Cara, a pozvan je i Vlašić

2.11.2018.
11:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zlatko Dalić objavio je popis nogometaša na koje računa za utakmice sa Španjolskom i Engleskom 15. i 18. studenoga u Ligi nacija. U tijeku je potpuna mobilizacija hrvatskih nogometnih snaga jer bi u slučaju da pobjede u obje utakmice mogli osvojiti prvo mjesto u skupini i ostvariti plasman na finalni turnir Lige nacija.

"Čekaju nas odlične i teške utakmice, ali Hrvatska može odgovoriti na takve izazove. Koncentrirani smo na Španjolsku, želimo pred svojim gledateljima pokušati doći do pobjede s kojom bismo ostali u igri za završni turnir. Siguran sam da će nas navijači podržati u velikom broju, ovo je prva natjecateljska domaća utakmica s publikom nakon Svjetskog prvenstva, a protivnik ne može biti bolji i atraktivniji", izjavio je izbornik Dalić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brekalo, Vlašić i Ćaleta-Car dali su značajan doprinos mladoj reprezentaciji, sada je pravo vrijeme da budu s nama te svojom energijom i talentom daju dodatni poticaj A reprezentaciji. Raduje me što nemamo većih problema s ozljedama i nadam se da će tako ostati do okupljanja. Igrači polako ulaze u pravu formu i vjerujem da ćemo kao momčad pokazati više nego do sada u Ligi nacija i tako na pravi način najaviti Europske kvalifikacije gdje je naš cilj sasvim jasan - plasman na EURO 2020."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis reprezentativaca za utakmice protiv Španjolske i Engleske:

Vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Karlo Letica

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Duje Ćaleta-Car, Antonio Milić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Nikola Vlašić, Josip Brekalo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo