DALIĆ OBJASNIO ZAŠTO NE ŽELI SRBIJU U SKUPINI: / Izbornik progovorio o ponudama koje je imao poslije SP-a i zašto ih je sve dobio

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska će tek na proljeće doznati ime posljednjeg suparnika u grupnoj fazi

22.12.2019.
21:58
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ne možemo imati bolje otvaranje, nego utakmicu na Wembleyju protiv Engleske. Bit će 20,000 Hrvata, sjajna atmosfera. Poručio je to izbornik Zlatko Dalić gostujući u emisiji Treće poluvrijeme HNTV-a. Svjestan je izbornik da otvaranje Eura neće biti lako, pogotovo nakon polufinala SP-a kada su Vatreni slavili.

"Oni će tražiti osvetu. Češka? Dobila je Engleze, pokazala je kvalitetu. Kao posljednjeg člana skupine ne bih volio Srbiju zbog uvijek istih tenzija koje se pojavljuju u tom susretu, a i to je kvalitetna reprezentacija, a ne bih volio ni Škotsku jer bi igrali kao gost", poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dalić s nogometašima nakon utakmice protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu

Kada su u pitanju pripreme za Euro jasno je dao do znanja da želi kao i prije SP-a jake suparnike. Također otkrio je da je imao nekoliko ponuda poslije osvajanja srebra u Rusiji, ali se samo zahvalio.

"Nakon SP-a zacrtao sam dva cilja. Jedan je da vratimo reprezentaciju u Split, a drugi je Euro. Oba smo ostvarili i idemo dalje. Meni nitko ne može platiti ponos i sreću koju osjetim s reprezentacijom u Splitu ili u Rijeci kada ostvarimo plasman na Euro", poručio je Dalić, javljaju 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo