DALIĆ PROGOVORIO O SITUACIJI KOJA JE ZABRINULA NAVIJAČE: / Izbornik stao na kraj svim glasinama i otkrio što se krije iza Rebićeve reakcije

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dok je razgovarao s novinarima, Badelj i Perišić su mu dobacivali i zadirkivali ga

5.9.2019.
11:28
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija predvođena izbornikom ZlatkomDalićem otputovala je u četvrtak ujutro prema Slovačkoj gdje ih čeka nova kvalifikacijska utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine.

"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, motiviran protivnik, ali mi imamo svoju podršku. Igrat ćemo napadački i tražit ćemo pobjedu. Napravili smo dobru analizu protivnika, znamo što nas čeka i neće biti nimalo lako. Očekujem utakmicu sličnu kao i u Budimpešti. Ako mi budemo na nivou kao što smo bili tamo bit će nam teško. Moramo biti puno bolji, puno angažiraniji i odgovorniji da bismo ostvarili rezultat", izjavio je Dalić prije ulaska u zrakoplov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEUGODNA SITUACIJA MEĐU VATRENIMA? Perišić naljutio Rebića, ovaj naprasno otišao: /

'Aj, oprosti, molim te. Neću ja to...'

Image
NEUGODNA SITUACIJA MEĐU VATRENIMA? Perišić naljutio Rebića, ovaj naprasno otišao: /

'Aj, oprosti, molim te. Neću ja to...'

Napustio mix-zonu

Što se tiče atmosfere, poručio je kako je jako dobra i da su svi veseli i raspoloženi. Potom se osvrnuo i na pomalo neugodna situaciju koja se dogodila u srijedu navečer. AnteRebić je davao izjave novinarima, a sa strane su mu Badelj i Perišić nešto dobacivali i zadirkivali ga.

"Imaju dosta kvalitetnih igrača koji…", na to ga prekidaju prvi put, zatim nastavlja, "Imaju dosta kvalitetnih igrača koji igraju za dobre klubove", kazao je Rebić i onda su ga ponovo prekinuli i tu je odustao od davanja izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aj, oprosti, molim te, stvarno. Neću ja to…", rekao je Rebić pred novinarima, pomalo ljutita izraza lica i potom napustio mix-zonu. Napadač Milana djelovao je ljutito, ali Dalić odbacuje da se dogodilo nešto strašno.

"Oni se zafrkavaju, zezaju. Nemam nikakvih problema s te strane. Raspoloženi su, orni. Čekamo utakmicu. Znamo da će biti jako teško. Ne možemo biti stalno pod pritiskom, moramo se oraspoložiti", kazao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovačka je trenutačno na drugom mjestu skupine sa šest bodova, koliko ima i Hrvatska na trećem mjestu, no Slovaci imaju bolju razliku pogodaka. Na vrhu ljestvice su Mađari s devet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo