DALIĆ BI TAKVIM RASPLETOM BIO NAJSRETNIJI: / Slavni klub opasno zagrizao za Vatrenog, Lovren za siću napušta Liverpool?

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac mogao bi se za par mjeseci odseliti s Otoka

10.5.2020.
17:01
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Talijanska Roma ne odustaje od DejanaLovrena. Prije malo manje od godinu dana, tijekom prošlog ljetnog prijelaznog roka, hrvatski branič bio je na korak do transfera u redove bivšeg talijanskog prvaka.

Na koncu im je bio preskup pa su odlučili na posudbu dovesti zvijezdu Manchester Uniteda Chrisa Smallinga. Englez je do prekida sjajno odrađivao sezonu i Roma bi ga rado otkupila, ali im je navodno preskup. United za njega želi 18 milijuna eura, dok bi Lovrena, koji se procjenjuje na 15 milijuna eura, mogli dobiti po nižoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su se, javlja Gazzetta dello Sport, opet okrenuli Hrvatu, čiji je odlazak s Anfielda iz dana u dan sve izgledniji. Pogotovo jer Liverpool radi sve kako bi doveo Napolijevog braniča Kalidoua Koulibalyja, a u Romi se nadaju da će iskorisitit svoje dobre odnose s Liverpoolom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Redsi su u proteklih nekoliko godina iz Rome doveli Alissona i Mohamada Salaha pa u Romi smaraju da bi im to moglo pomoći da Lovrena dovedu za manju odštetu.

Vatreni je ove sezone četvrti izbor kada su u pitanju centralni braniči. Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip su ispred njega. Iako je nedavno da naslutiti da bi mogao ostati, prilika da prije u godini Europskog prvenstva igra redovito mogla bi ga privući da donese odluku o selidbi u Italiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo