DA SE OVAJ TRANSFER DOGODIO MODERNI NOGOMET BI BIO SASVIM DRUGAČIJI: / Bivši šef Barce otkrio zašto je 2003. odbio dovesti Ronalda

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Na koncu je završio na Old Traffordu

13.1.2021.
9:16
Profimedia
VOYO logo

Da je 2003. tadašnji predsjednik Barcelone JoanLaporta poslušao savjet tima koji je brinuo oko karijere Rafe Marqueza, nogomet bi danas izgleda sasvim drugačije. Otkrio je to Laporta tijekom razgovora za Iniestazo.com.

"U vrijeme kada smo radili na dovođenju Rafe Marqueza i Ronaldinha, Marquezovi ljudi su nam preporučili CristianaRonalda. U to vrijeme igrao je za Sporting. Jedan od njegovih agenata rekao je da bi nam ga prodao za 17 milijuna eura, ali već smo investirali u Ronaldinha. Cristiano je više igrao na krilu nego u sredini i smatrali smo da smo dobro pokriveni na toj poziciji tako da ga nismo doveli i ne žalim zbog toga", otkrio je Laporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moderni nogomet bio bi danas sasvim drugačiji da se ovaj posao dogodio. Pitanje je i kako bi on utjecao na LionelaMessija koji se u to vrijeme probijao kroz La Masiju i kako bi izgledala karijera dvojice ponajboljih igrača u povijesti ovog sporta da su igrali u istom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je poznato Ronaldo je na koncu završio u Manchester Unitedu. U šest godina na Ol Traffordu osvojio je sve moguće trofeje i prvu Zlatnu loptu. Poslije toga devet godina proveo je u Real Madridu gdje je izrastao u igrača kojeg mnogi smatraju najboljim u povijesti. Posljednje tri sezone član je Juventusa. Messi je pak debitirao za Barcelonu 2004. i još je uvijek na Camp Nou.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo