DA JE GOL MALO VEĆI: / Da nije bilo vratnica i prečki, Bilićev West Ham bi bio treći

Image

Ovog vikenda u Engleskoj se igra 33. kola Premier lige. Nogometaši Leicestera su sa 69 bodova na prvom mjestu, sedam više od Tottenhama i 11 više od Arsenala koji ima i utakmicu manje.

9.4.2016.
8:30
VOYO logo

Na službenoj stranici Premier lige odlučili su se poigrati statistikom ove sezone. Izvukli su podatke o broju udaraca koji su umjesto u golu suparnika završavali u vratnicama. Da su golovi bili malo širi, današnja tablica imala bi na vrhu dvije momčadi s istim brojem bodova, Arsenal i Leicester City.

Arsenal 19 puta u 'drvo'

Suparnici vodećeg Leicestera pogodili su okvir momčadi Claudia Ranierija 12 puta, jedino su oni Newcastlea (14) i Tottenhama (18) imali manje sreće. Arsenal je čak 19 puta pogađao u okvir vrata suparnika, a drugi je Bilićev West Ham. Dok bi vrh s ovom statistikom bio malo izmijenjen, dno tablice bi ostalo isto. Sunderland, Newcastle i Aston Villla bi ostali na istim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U stupcima: klub (1), pogodili okvir (2), suparnici pogodili okvir (3), pobjede (4), remi (5), porazi (6), bodovi da nije bilo pogođenih okvira (7), stvarni bodovi (8)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo