nogometna kaljuža / Da, i to je moguće: Mostov kandidat u RTL-u Danas od vladajućih zatražio da se konačno počne provoditi Zakon o sportu!?

'Meni je kao hajdukovcu muka već dva desetljeća gledati taj cirkus gdje se favorizira uvijek isti klub, kaže Pauletić

27.2.2017.
19:06
VOYO logo

Dinamo i dalje igra loše i neuvjerljivo, ali pobjeđuje i kada to ne zaslužuje. O suđenju na utakmici Cibalije i Dinama - bruji hrvatska javnost. Sudačke pogreške sastavni su dio sporta, ali kazneni udarac koji je jučer za Dinamo dosudio Damir Batinić - za većinu je previše. Što misle o tome pokazali su i najvatreniji navijači Dinama koji su odbili sudjelovati u proslavi pobjede.

Danas je reagirao Most koji traži ostavku vrha Hrvatskog nogometnog saveza. Kažu da je ovaj vikend, nakon spomenutog jedanaesterca, svima postalo sve jasno. Navode da reakcija Dinamovih navijača najbolje pokazuje koliko Hrvatskoj trebaju promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu smo razgovarali s Robertom Pauletićem.

Vi iz Mosta tvrdite da je ovaj vikend baš svima postalo jasno što se događa. Međutim, mnogi se neće složiti s vama i reći će vam da je već dugo ovako. Je li onda ovaj Vaš potez u funkciji predstojećih izbora?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije sigurno. Meni je kao hajdukovcu muka već dva desetljeća gledati taj cirkus gdje se favorizira uvijek isti klub i njegovi sateliti. Moj Hajduk se mora boriti više manje sam protiv svih. Ovi zadnji događaji su prelili čašu. Čak Hajduk nije ni uključen. Tražimo ono što tražimo već dulje vrijeme je provođenje Zakona o sportu i odlazak odgovornih ljudi iz HNS-a".

Od koga tražite? Pa vi ste vlast?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zna se tko je na vlasti, zna se tko je u HNS-u. Tamo ima 13 političara i svi su iz, gle čuda, iste stranke. Zna se koje. Most ovoga puta neće odustati".

Želite reći da HDZ štiti čelnike u HNS-u?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ste Vi rekli. Ako se u najkraćem roku to ne dogodi, tražit ćemo odgovornost nadležnih, prije svega ministra i šefice Ureda za sport".

Kažete da želite preuzeti odgovornost i zajedno s navijačima i sportskim djelatnicima izgraditi pravedan sustav. Kako točno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pravedan sustav gdje će se nogometna liga igrati pod istim uvjetima. To je jedina budućnost za hrvatski nogomet. Moram pohvaliti potez navijača Dinama koji nisu htjeli slaviti takvu pobjedu".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo