Cure dobile naredbu kako usrećiti svoje muškarce!

Talijanski prvoligaš Napoli zatražio je od supruga i cura svojih nogometaša da ih učine sretnijima, jer sezona doseže vrhunac, a klub lovi naslov prvaka.

21.4.2011.
15:02
VOYO logo

Sezona u talijanskom prvenstvu dosegla je vrhunac, a to slikovito dočarava luda priča iz Napolija koji se s Milanom bori za naslov prvaka.

Slavni filmski producent i predsjednika Napolija, Aurelio de Laurentiis, zamolio je svoju suprugu da se u ovom povijesnom trenutku za klub uključi u borbu za naslov. Gospođa Laurentiis je razmislila te napisala osam pravila za djevojke i supruge nogometaša Napolija, pod radnim naslovom 'Kako od vašeg nogometaša napraviti pobjednika'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jacqueline de Laurentiis posjela je sve djevojka na ručak i krenula... Svaka žena igrača dobila je upute što sve mora činiti za svog partnera, jer klub sada piše povijest. Svaki igrač mora biti sretan i u svaku utakmicu mora ući bistre glave. Svađe i bilo kakvo uznemiravanje partnera se moraju strogo izbjegavati.

"Iza svakog velikog muškarca stoji isto tako velika žena", glasi jedno od pravila, a lista je zaključena famoznim pravilom broj 8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši igraju vrhunski kad se tako i osjećaju, pogotovo psihički. Pobrinite se da se vaš partner osjeća tako svake sekunde. Računamo na vas u ovih zadnjih pet utakmica. I molim vas, svakako izbjegavajte svađe", zaključila je gospođa De Laurentiis.

Dokument je napisan na više jezika, tako da sve žene budu što bolje upućene u ono što klub od njih želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104210291006 arti-201104100276006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo