ČUDOTVORAC NA KLUPI TOTTENHAMA UOČI FINALA LIGE PRVAKA PORUČUJE: / 'Osjećam posebnu ljubav prema Real Madridu'

Image
Foto: AFP PHOTO, Andreas SOLARO

Poruka prije utakmice karijere

29.5.2019.
13:36
AFP PHOTO, Andreas SOLARO
VOYO logo

Ova sezona londonskog Tottenhama ostat će upisana u povijest. U prvenstvu su završili četvrti, ali su zato u Ligi prvaka stigli do finala koje će igrati u subotu 1. lipnja protiv Liverpoola.

Osoba koja je možda i najzaslužnija za taj uspjeh je trener Spursa Mauricio Pochettino koji je s minimalnim ulaganjima napravio pravi pothvat i stvorio izvanrednu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

To znači i da je na sebe privukao pažnju drugih klubova koji bi ga htjeli vidjeti na svojoj klupi. Kad god neki veći europski klub ostane bez trenera, uvijek se spominje Pochettina kao najozbiljnijeg kandidata za tu poziciju.

Sada je argentinski trener dao intervju za španjolski radio Marcu u kojem je govorio o Real Madridu i jednom nesporazumu s predsjednikom Kraljevskog kluba Florentinom Perezom koji je razriješen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost koje nosi u sebi

'On je predsjednik koji je obilježio eru i nikad ne bih htio uvrijediti njega ili instituciju Real Madrida prema kojoj osjećam posebnu ljubav', rekao je Argentinac.

'Bivši trener Reala Jose Camacho bio je jedan od onih koji su me doveli u Espanyol 1994. godine i prenio mi vrijednosti koje su me obilježile, a koje su povezane s Realom', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo