CRVENI VRAGOVI POSTIGLI DOGOVOR S KINEZIMA: / United objavio vijest koju su svi navijači priželjkivali

Image
Foto: AFP

Momčad pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera do kraja prvenstva ima još devet utakmica

1.6.2020.
14:35
AFP
VOYO logo

Nigerijski nogometaš OdionIghalo ostat će u Manchester Unitedu do 31. siječnja 2021., objavio je engleski premijerligaš u ponedjeljak, dan nakon što je istekao inicijalni ugovor o posudbi napadača koji je u siječnju stigao na Old Trafford iz kineskog kluba Shanghai Shenhua.

Tako će Ighalo moći zaigrati za 'crvene vragove' i u nastavku prekinutog engleskog prvenstva koje bi trebalo biti nastavljeno 17. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ighalo je u dresu Manchester Uniteda postigao četiri pogotka u osam nastupa, a engleski premijerligaš će za njegove usluge platiti kineskom prvoligašu odštetu u visini oko četiri milijuna eura.

Kineski klub je imao u planu vratiti Ighala u svoje redove za početak domaćeg natjecanja koje je predviđeno za ovaj mjesec. No, ponuda Manchestera je bila dovoljno dobra da se Kinezi predomisle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Manchester United's Odion Ighalo (centre-left) celebrates scoring his side's first goal of the game during the UEFA Europa League round of 16 first leg match at Linzer Stadion, Linz., Image: 505659946, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bradley Collyer / PA Images / Profimedia

Borba za Ligu prvaka

Momčad pod vodstvom Ole Gunnara Solskjaera do kraja prvenstva ima još devet utakmica, a trenutačno se nalazi na petom mjestu sa 45 bodova, tri manje od zone koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Uz dvoboje Premier lige, 'crvene vragove' čekaju još i utakmice FA kupa i Europske lige. Manchester United u četvrtfinalu FA kupa gostuje kod Norwicha, a u Europskoj ligi ga čeka uzvrat osmine finala protiv austrijskog LASK-a i teoretska potvrda plasmana u četvrtfinale nakon trijumfa u Linzu od 5-0.

Natjecanje u Europskoj ligi trebalo bi biti nastavljeno u kolovozu, a četvrtfinale FA kupa je na rasporedu 27. i 28. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo