CRNO MU SE PIŠE: / Vatreni bi mogao dobiti otkaz u slavnom klubu!

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Iz slavnog engleskog kluba Liverpoola prije nekoliko su dana potvrdili dovođenje 24-godišnjeg stopera Schalkea Joëla Matipa koji će od sljedeće sezone igrati na Anfieldu.

20.2.2016.
12:09
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Kamerunac dolazi kao slobodan igrač jer mu na kraju aktualne sezone istječe ugovor sa Schalkeom. Trener Liverpoola Jürgen Klopp oduševljen je novim pojačanjem koje dobro poznaje iz Bundeslige.

Matip će biti prvi izbor

Dolazak novog stopera zaoštrit će konkurenciju u obrani, a legendarni Liverpoolov nogometaš Jan Mølby smatra da će jedan od sadašnjih braniča morati napustiti klub. Možda čak i naš Dejan Lovren koji od dolaska iz Southamptona igra u ritmu toplo-hladno i često je na meti navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazak Matipa će gotovo sigurno prouzročiti nevolje jednom od sadašnjih stopera. Za pretpostaviti je da će Matip biti prvi izbor, Klopp ga je doveo da oko njega izgradi obranu. Sada treba odlučiti tko će biti partner novom igraču, a s obzirom da u momčadi imamo velik broj stopera, neće me iznenaditi ako jedan od trojca Mamadou Sakho, Dejan Lovren, Martin Škrtel napusti klub", napisao je Mølby u kolumni za Liverpool Echo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome da je Lovren ove sezone već u nekoliko navrata bio ozlijeđen, tako da je u Premier ligi skupio samo 16 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo