Cristiano Ronaldo zavapio: 'Zaštitite me!'

'Bitno je samo da me se napada. Nitko me ne pokušava zaštiti.

13.11.2011.
13:52
VOYO logo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo jedna je od omiljenih meta diljem nogometnih travnjaka, pa igrač madridskog Reala nije bio pošteđen niti tijekom nedavnog gostovanja u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, u prvoj dokvalifikacijskoj utakmici za odlazak na EURO, koja je završila bez pogodaka, Ronalda su domaći navijači 'gađali' laserskim svjetlom, a skandirali mu Leo Messi i pokušavali ga isprovocirati. http://www.youtube-nocookie.com/v/EwCcchXfKmk?version=3&hl=hr_HR&rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome su i uspjeli. Tijekom treninga Ronaldo je prokuhao, pa je pokazao srednji prst u smjeru navijača, a danima nakon ogleda i dalje komentira događanja s tog gostovanja. "Bitno je samo da me se napada. Nitko me ne pokušava zaštiti. Laseri su na meni svaku drugu utakmicu koju igram. Pa, dajte neka se netko s viših instanca pobrine da se takve stvari ne događaju. Ako me nitko drugi neće zaštiti, pa valjda smijem sam", rekao je Ronaldo i dodao: "Nekada izaberem ispravan put kako bi se zaštitio, nekada krivi, ali takve stvari koje se događaju oko mene nisu korektne", smatra Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo