'REKAO MI JE KAMO DA ODEM' / Zaštitarka koju je Ronaldo nokautirao sjetila se njihova prvog susreta dok je igrao za Real: 'Bio je bezobrazan'

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo već se jednom sreo s Marisom Nobile

17.9.2021.
9:58
Profimedia
VOYO logo

Uoči otvaranja grupne faze Lige prvaka između Manchester Uniteda i Young Boysa dogodila se pomalo bizarna nesreća. Portugalski superstar Cristiano Ronaldo na zagrijavanju je uoči utakmice loptom pogodio zaštitarku i - nokautirao je. Ronaldo je, uz ostale zaštitare, priskočio u pomoć unesrećenoj dok se previjala u bolovima na podu.

Image
RONALDO POKAZAO VELIČINU /

Pogledajte što je Portugalac napravio nakon utakmice, ovo je vrijedno divljenja

Image
RONALDO POKAZAO VELIČINU /

Pogledajte što je Portugalac napravio nakon utakmice, ovo je vrijedno divljenja

Srećom, gospođa Marisa Nobile koju je lopta pogodila nije teže stradala te je bez problema nastavila raditi svoj posao. A kada je utakmica završila, Portugalac je napravio gestu vrijednu divljenja. Naime, svoj des nije dao nekom od igrača suparničke momčadi, nego zaštitarki koju je pogodio loptom. Ona je, pak, nakon utakmice ispričala kako je izgledao njezin prvi susret s Ronaldom još dok je igrao za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijašnji susret

"Kad je igrao za Real Madrid sve je završilo na psovkama. Nisam znala tko je on", ispričala je Marisa Nobile za Globo Esporte.

"Rekla sam mu da je utakmica gotova i da ljudi ne odlaze jer on i dalje trči po terenu. Nastavio je, a ja sam bila umorna. Rekao mi je da idem razgovarati s trenerom. Vratila sam se i rekla mu:'Hoćeš li prestati ili ne? Ovo je Švicarska, dragi!'. Rekao mi je kamo da odem, a ja sam mu rekla da je bezobrazan. Sve do jučer Ronaldo mi se nije sviđao, a sada sam njegova najveća navijačica", kazala je te je odbacila da joj se Ronaldo osvetio tako što ju je pogodio loptom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila osveta. Držao me za ruku i milovao po licu te je samo ponavljao 'Jesi li dobro?'. Sada sam najveći njegov fan", završila je.

Manchester United se, inače, poskliznuo na gostovanju u Bernu gdje je švicarski prvak slavio 2-1 iako su gosti vodili 1-0 golom Cristiana Ronalda u 13. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi za goste su se počeli nakupljati od 35. minute kada je pocrvenio Wan Bissaka. Pogotovo u drugom poluvremenu švicarska momčad je vladala terenom. Diktirala je tempo, pritiskala suparnika i stvarala šanse, a na kraju i preokrenula rezultat. Strijelci su bili Ngamaleu u 66. i američki nogometaš Siebatcheu u 95. minuti nakon pogreške Lingarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo