CRISTIANO RONALDO SE VRAĆA NA OLD TRAFFORD? / Crveni vragovi već napravili prvi korak, a za to imaju veliko pokriće

Image

Hoće li Cristiano Ronaldo i nakon ove sezone stanovati u Madridu?

30.3.2018.
8:43
VOYO logo

Neizvjesna je budućnost Cristiana Ronalda u Real Madridu. Portugalac je uvijek bio predmet špekulacija, ali španjolski "Diario Gol" donosi informaciju da je Manchester United otišao korak dalje i Ronaldu ponudio plaću od 30 milijuna eura godišnje.

Manchester United ima plan

Crveni vragovi žele iskoristiti situaciju što predsjednik madridskog kluba Florentino Perez i dalje nije ponudio novi ugovor Ronaldu, a ovaj aktualni 33-godišnjem nogometašu ističe 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CRISTIANO RONALDO MOGAO BI OTIĆI U KINU? Scolari tu ne vidi ništa čudno, štoviše, ima dobar argument za to

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća prepreka za ostvarenje ovog transfera trebala bi biti otkupna klauzula koja iznosi vrtoglavih milijardu eura. Tu ulaze u priču najveći sponzori najtrofejnijeg engleskog kluba. Naime, Chevrolet i Adidas spremni su pojačati ugovor koje imaju s Unitedom te doprinijeti plaćanju odštete jer shvaćaju vrijednost Ronalda na terenu, ali i izvan njega. S Paulom Pogbom, Alexisom Sanchezom i Ronaldom dobili bi trio koji bi se vrhunski mogao iskoristiti na marketinškom tržištu.

U Madrid stiže Neymar?

Također, ako će Madriđani biti uporni u svojem naumu da u klub dovedu Brazilca Neymara iz PSG-a, zbog financijskog fer playa FIFA-e morat će napraviti i jedan veliki izlazni transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je igrao u Manchester Unitedu šest sezona od 2003. do 2009. godine te je u tom periodu zabio 118 golova u 292 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo