GDJE JE NESTAO PORTUGALAC? / Ronaldo propustio derbi, trener izašao s objašnjenjem u koje malo tko vjeruje, legenda bez dlake na jeziku: 'Nešto mi tu smrdi'

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo nije bio ni na tribinama Erihada

6.3.2022.
20:23
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja ponovno su se odvojili na šest bodova prednosti uz jednu odigranu utakmicu više od drugog Liverpoola na vrhu ljestvice engleske Premier lige zahvaljujući 4-1 (2-1) domaćoj pobjedi protiv gradskog rivala Manchester Uniteda u susretu 28. kola.

Image
MOLI SE ZA MIR /

I Ronaldo osudio rusku agresiju: 'Moramo stvoriti bolji svijet za našu djecu'

Image
MOLI SE ZA MIR /

I Ronaldo osudio rusku agresiju: 'Moramo stvoriti bolji svijet za našu djecu'

Prvo ime dvoboja bio je belgijski veznjak Kevin De Bruyne koji je postigao dva pogotka u prvom poluvremenu, prvi za vodstvo 1-0 u 5. minuti, a drugi za prednost 2-1 u 28. minuti. U međuvremenu je Jadon Sancho u 22. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora nakratko poravnao na 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je igrao samo City koji je nizao priliku za prilikom, no u strijelce se upisao samo Riyad Mahrez koji je u 68. minuti pogodio za 3-1, da bi početkom sudačke nadoknade postavio konačnih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se događa?

Ovaj susret propustio je Cristiano Ronaldo. Trener Ralf Rangnick uoči susreta izjavio je daje razlog ozljeda fleksora kuka, međutim neku sumnjaju u to. The Sun je naveo kako se možda iza misterioznog izostanka Portugalca krije odluka Rangnicka da Ronaldo iz taktičkih razloga započne utakmicu s klupe, što mu se nije svidjelo te je reagirao nezadovoljstvom i odsustvom s utakmice. Legendarni Roy Keane pak smatra kako mu tu nešto smrdri u cijeloj priči oko Portugalčeva izostanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"iznenađujuće je čuti da Ronaldo ima problema s kukom. Čini mi se da ima tu nečeg više kad trener izađe i govori i fleksoru kuka. Cijelo vrijeme pričamo kako je Ronaldo stroj i da je rijetko ozlijeđen, ali sada svako malo čujemo kako ima problema s fleksorom kuka. Nešto se tu ne poklapa", rekao je Irac te je dodao kako je opasno pričati da je Manchester United bolja momčad bez Ronalda.

"Mislim da je opasno govoriti 'bolje je što nema Ronalda', koji god bio razlog, je li ozlijeđen ili što god. Još uvijek mislim da svatko želi Ronalda u momčadi. Naravno da je za kontranapad najvažnija brzina, ali ne prihvaćam da netko kaže da je plus što nema Ronalda", poručio je čuveni kapetan Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo