CRISTIANO RONALDO PRIZNAO KAKO SE VRIJEME NE MOŽE POBIJEDITI: / 'Ne mogu više raditi stvari koje sam mogao prije 10 godina'

Image
Foto: AFP

"Osobno nikada nisam odustao od svojih planova i željan sam postizanja novih ciljeva", kaže Portugalac

7.2.2018.
18:32
AFP
VOYO logo

Cristiano Ronaldo ne igra u nekoj zavidnoj formi. Nije to onaj stari Portugalac koji je bio nemuoljiv pred golom i kojem nije trebalo mnogo prilika da zatrese protivničku mrežu. Zabio je osam golova u 17 nastupa za Real Madrid u prvenstvu ove sezone.

Za usporedbu, u proteklih osam sezona zabio je 285 golova u 248 nastupa za kraljevsku momčad. U razgovoru za talijanski modni magazin GQ progovorio je o životu, ali i priznao da nije igrač koji je nekad bio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I dalje pokušavam biti na vrhuncu'

"Imam još mnogo ambicije. Svaki se dan hranim novim ambicijama. Vjerujem da se svatko mora potruditi kako bi ostvario svoje snove. Osobno nikada nisam odustao od svojih planova i željan sam postizanja novih ciljeva. Vjerujem da na vrhunskoj razini mogu igrati i u predstojećim godinama", rekao je Portugalac u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva dana Ronaldo je napunio 33. rođendan te je svjestan kako ne može i dalje pružati igre koje je pružao prije 10 godina:

"Život je kontinuirani izazov, gledajući iz više kuteva. I dalje pokušavam biti na vrhuncu, osobito u psihološkom kontekstu koji je vrlo važan u sportskoj profesiji. Moram biti maksimalno pripremljen za što je potrebno mnogo žrtve. Ipak, svjestan sam kako danas više nisam funkcionalan kao prije desetak godina. Sigurno ne mogu napraviti neke stvari koje sam mogao kada sam imao 20 godina. Stoga, natjeran sam pronaći ravnotežu i zato tvrdim kako detalji čine razliku", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo