CRISTIANO RONALDO OTKRIO ŠTO RADI KADA NE IGRA NOGOMET I IZJAVIO: / 'Nisam princ, ali sretan sam što vidim u ogledalu'

Image
Foto: Screenshot Youtube

Nisam mogao ni zamisliti da će mi karijera biti toliko uspješna", priznao je Portugalac

26.2.2018.
18:40
Screenshot Youtube
VOYO logo

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo u razgovoru za Youtube kanal Desimpedidos pričao je o svojim uspjesima, očekivanjima i snovima o nogometu, ali otkrio je i niz zanimljivosti iz svijeta koji nije dostupan medijima.

RONALDO POKAZAO NESEBIČNOST: Imao je priliku za nevjerojatni rekord, ali onda je dao loptu Benzemi i sve iznenadio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje mi je san osvojiti Svjetsko prvenstvo, ali kada bih sada završio karijeru, bio bih preponosan i sretan. Nisam mogao ni zamisliti da će mi karijera biti toliko uspješna", priznao je Portugalac i okrio kako mu uvijek nije bio san postati najbolji nogometaš svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek u Manchester Unitedu postao sam svjestan

"Ako stavite takav pritisak na sebe, teže ćete ostvariti cilj. Morate pustiti da stvari idu svojim tijekom, barem sam tako ja postupao u životu. Od malena sam bio svjestan da sam poseban jer sam mogao raditi stvari koje moji vršnjaci nisu. Ali to ne znači da sam znao da ću pet puta osvojiti Zlatnu loptu! Tek u Manchester Unitedu postao sam svjestan da ću stvarno biti u društvu najboljih na svijetu", dodao je Cristiano, a zatim govorio o svakodnevnim rutinama.

Neću reći da sam ja princ, ali volim se!

"Ako želite imati samopouzdanja, morate osvijestiti vlastitu vrijednost. Nije dovoljno biti samo zgodan. Neću reći da sam ja princ, ali volim se! Pogledam se u ogledalo i sretan sam što vidim, a moram priznati da se često volim gledati", rekao je Portugalac, a zatim i otkrio da nogomet skoro nikad ne gleda već se bavi drugim stvarima u slobodno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam ga jedino ako igra neki prijatelj ili je riječ o jako bitnoj utakmici, nekom derbiju, onda ću napraviti iznimku."

"Radije gledam druge stvari poput serija, filmova ili dokumentaraca, iz njih stvarno puno možete naučiti. Volim i koncerte i putovanja, posebno u Pariz i London", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo