'ŽIVOT IDE DALJE' / Ronaldo ima priliku srušiti svjetski rekord; progovorio o teškom razdoblju pa poručio: 'Nemam problem to priznati'

Image
Foto: Profimedia

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo izjavio je da su mu rekordi dodatni motiv, uoči utakmice s Lihtenštajnom u četvrtak, na kojoj bi mogao oboriti svjetski rekord po broju nastupa za reprezentaciju

22.3.2023.
22:07
Profimedia
VOYO logo

"Rekordi su mi motivacija, želim postati igrač s najviše odigranih utakmica za reprezentaciju u povijesti, to bi bilo nešto na što bih bio ponosan. Ali ne stajem tu, želim i dalje biti pozvan u reprezentaciju", rekao je Cristiano Ronaldo.

Image
NIŠTA MU NE PROMAKNE /

Modrić se prisjetio suigrača kojeg je 'otjerao': 'Bilo mi je drago, prijatelju'

Image
NIŠTA MU NE PROMAKNE /

Modrić se prisjetio suigrača kojeg je 'otjerao': 'Bilo mi je drago, prijatelju'

S ukupno 196 utakmica, portugalski kapetan trenutno dijeli ovaj rekord s kuvajtskim napadačem Baderom Al-Mutawom, 38-godišnjakom koji nije pozvan za prijateljske utakmice Kuvajta protiv Filipina i Tadžikistana. On je svoju prvu utakmicu za Portugal igrao u kolovozu 2003. tijekom prijateljske utakmice protiv Kazahstana, a igrao je na svim međunarodnim natjecanjima od Eura-2004.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već kralj svjetskih strijelaca u reprezentacijama sa 118 golova, Ronaldo stoga ima priliku kombinirati dva najimpresivnija rekorda u međunarodnom nogometu.

Ronaldo je rekao da je sretan na novom reprezentativnom okupljanju. "Imam još puno za dati reprezentaciji", rekao je 38-godišnji nogometaš dodavši kako ne pravi 'dugoročne planove' za nastupe na Europskom prvenstvu iduće godine i Svjetskom prvenstvu 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem studenog prošle godine Ronaldo je napustio Manchester United, da bi nakon Svjetskog prvenstva u Katru i ispadanja njegove selekcije u četvrtfinalu prešao u saudijski Al-Nassr.

"Odlazak iz Manchester Uniteda? Kad smo na vrhu planine često ne vidimo šta se nalazi ispod. Prošao sam kroz tešku fazu karijere i nemam problem to priznati. Život ide dalje", rekao je igrač Al Nassra pa progovorio o tamošnjoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo Saudijske Arabije veoma je kompetitivno i ljudi bi ga trebali gledati drugačijim očima", smatra Cristiano i nastavlja:

"Naravno, ne mogu ga usporediti s Premier ligom. Lagao bih ako bih tako nešto napravio. Ali, postoje i tamo dobri timovi koji su me pozitivno iznenadili. Arapski igrači su jako dobri, tu su stranci visokog kvaliteta i za pet ili šest godina ova liga bi mogla biti među pet najboljih na svijetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Portugala u četvrtak počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo utakmicom na domaćem terenu protiv Lihtenštajna (20.45 sati). Drugu utakmicu u ožujskom ciklusu, Portugal će odigrati tri dana kasnije, na gostovanju kod Luksemburga.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo