VIDEO: / Ronaldo puk'o i pokazao mu da ide u...

3.5.2012.
10:39
VOYO logo

Navijači Real Madrida konačno su dočekali prekid Barcelonine dominacije u španjolskom prvenstvu, a Cristiana Ronalda jako veseli prvi naslov prvaka u Španjolskoj.

"Nevjerojatno sam sretan jer mi je ovo prvi naslov prvaka u Španjolskoj. Ostvarili smo naš cilj i zato sam jako uzbuđen. Bilo je vrlo teško jer smo u Barceloni imali velikog suparnika i zbog toga je ovaj uspjeh još značajniji. Bili smo bolji od njih cijele sezone i sada nakon 10 mjeseci mukotrpnog rada osjećamo ponos i sreću. Osobno sam silno želio ovaj trofej, a ako do kraja uspijem biti i najbolji strijelac tim bolje, no ne zamaram se više toliko s tim naslovom", izjavio je Ronaldo koji se odmah po završetku utakmice na travnjaku San Mamesa 'zakačio' s Javijem Martinezom te mu pokazao 'bosanski grb'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose Mourinho je proslavio svoj sedmi naslov prvaka sa četvrtim klubom i tvrdi da se najviše napatio za njega.

"Bilo je iznimno teško, ali sretni smo. Naši su navijači patili zbog nas cijele sezone. Imali smo njihovu podršku koja nam je bila potrebna da ostanemo mirni i sretni. Ovo mi je sedmi naslov i presretan sam zbog njega. Ovo mi je bio najteže osvojeni naslov prvaka. Nitko nam ništa nije poklonio, pa ni večeras Athletic. Ovaj naslov posvećujem svima koji su nam pomogli da do njega dođemo, kao i onima koji su zbog toga patili", izjavio je Mourinho i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će navijači u posljednjoj utakmici sezone na Santiago Bernabeuu odati priznanje igračima, jer su ga oni u potpunosti zaslužili. Vrijeme je za slavlje", zaključio je Portugalac.

Prvi naslov Reala nakon 2008. godine oduševio je i kapetana Ikera Casillasa koji u noći velikog slavlja nije želio komentirati izjave trenera Barcelone kako su suci Kataloncima prekasno počeli dosuđivati kaznene udarce, te indirektno taj razlog označio kao jedan od ključnih u neuspjehu katalonske momčadi ove sezone u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne osjećam potrebu razgovarati s Guardiolom jer je ovo veliki dan za Real. Dominirali smo cijele sezone i ne pridajem važnost više nikakvim izjavama Barcelonina trenera", poručio je kapetan Reala uz opasku da slijedi nova era vladavine Reala u Španjolskoj.

"Imali smo uspona i padova ali na kraju smo ipak zaslužili prvo mjesto. Bilo je teških mečeva posebno u zadnje vrijeme na Camp Nouu i Vicente Calderonu, ali bili smo pravi kad je najviše trebalo. Nakon serije uspjeha Barcelone sada je vrijeme na nama da osvajamo u nizu", dodao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo