CRISTIANO NALJUTIO PA ČAK I RASPLAKAO SRBE: / Stotine ljudi zaskočilo Ronalda u zračnoj luci, a pogledajte što im je napravio

Image
Foto: Profimedia,

Cristiano je inače tip koji puno vremena posvećuje obožavateljima, ali ovaj put je preskočio te obveze

6.9.2019.
8:51
Profimedia,
VOYO logo

Portugalski nogometaš i nekada najbolji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo, stigao je u srpsku prijestolnicu, Beograd, zajedno sa cijelom reprezentacijom. Portugalci su stigli u zračnu luku Nikola Tesla u četvrtak u večernjim satima, a Ronalda je dočekao veliki broj obožavatelja.

Cristiano je inače tip koji puno vremena posvećuje obožavateljima, ali ovaj put je preskočio te obveze i odmah iz zračne luke sjeo u autobus zajedno s ostalima, a obožavateljima je samo mahnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki broj fanova Cristiana Ronalda okupljenih na aerodromu nije dobio priliku ni dodirnuti idola, a kamoli dobiti autogram ili selfie", pišu to pomalo razočarani novinari Kurira.

Obožavatelji su samo s distance mogli gledati svog idola, a još su ga dočekali s transparentom na kojem piše: "Ti si nam u srcu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kurir tvrdi kako su neki od prisutnih navijača čak i plakali jer ih je Ronaldo jedva pogledao. "Sve što su mogli jest slikati ga kroz staklo autobusa", piše Kurir.

Portugalci su doputovali u Beograd, a u subotu u 21 sat na Marakani igraju utakmicu kvalifikacija za Euro protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo