CR7 JE NOVI IGRAČ STARE DAME!? / 'Ronaldo je nakon liječničkih pretraga obavljenih u Münchenu potpisao za Juve'

Image

Ponajbolji nogometaš svijeta Madrid mijenja Torinom

5.7.2018.
8:20
VOYO logo

Cristiano Ronaldo karijeru će nastaviti u redovima talijanskog prvaka Juventusa tvrdnja je bivšeg direktora tog kluba Luciana Moggija. Nakon što su španjolski mediji, među njima i Real Madridu bliska Marca, u javnost pustili informaciju da portugalski napadač već neko vrijeme razgovara s talijanskim prvacima te da u Torinu traži kuću, u Italiji se počelo pričati ima li smisla 33-godišnjaka platiti 100 ili više milijuna eura, koliko je iznosila, vjeruje se, Juventusova ponuda Realu.

Točku na tu priču stavio je Moggi tvrdnjom da je prema njegovim saznanjima 'Ronaldo već potpisao nakon u tajnosti obavljenih liječničkih pretraga u Münchenu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvrijeđen odštetom

Iz Juventusa demantija na tu temu nema. Dapače, sve što je stiglo iz najjačeg torinskog kluba jest da 'nemaju komentara', što baš i ne zvuči odveć uvjerljivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ronaldo se na odlazak iz Madrida odlučio u siječnju nakon što je klub omogućio zainteresiranima – ovo se ne odnosi na direktnog konkurenta Barcelonu, bivši Ronaldov klub Manchester United i (pre)bogati Paris Saint-Germain – da ga dovedu za 'tek' 100 milijuna eura. Portugalac je navedenu brojku shvatio kao uvredu i tu donio konačnu odluku o odlasku što se moglo zaključiti i iz njegovih riječi nakon osvajanja Lige prvaka kada je kazao da je 'bilo lijepo nositi dres Real Madrida'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo