ČOVJEK KOJI JE VRATIO JUVE NA VELIKU SCENU STIŽE U INTER: / Otkriveni njegovi planovi za siječanj, spominje se i ime Vatrenog

Image
Foto: AFP

Procurio je popis igrača koje bi želio vidjeti u dresu Nerazzurra.

12.12.2018.
11:29
AFP
VOYO logo

Bivši Juventusov generalni direktor i čovjek koji ih je vratio na veliku scenu nakon što su zbog skandala s namještanjem završili u drugoj ligi, Beppe Marotta, trebao bi u četvrtak službeno preuzeti istu funkciju u Interu. Tako će postati čovjek koji će odlučivati, među ostalim, i o transferima.

Želi Modrića

Corriere dello Sport tvrdi da već ima plan za siječanjski prijelazni rok, a kao jedna od meta spominje se Luka Modirć. Veznjak je bio blizu San Sira i proteklog ljeta, no na koncu je ostao u Madridu jer ga klub nije htio pustiti pogotovo zbog činjenice da je ranije već otišao Cristiano Ronaldo. Ističu i i da je Interova meta i Modrićv partner iz veznog reda Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

(FILES) In this file photo taken on August 30, 2018 Juventus sporting director Giuseppe Marotta arrives to attend the draw for UEFA Champions League football tournament at the Grimaldi Forum in Monaco. - Former Juventus chief executive Giuseppe Marotta has travelled to China to seal a deal with Inter Milan's Chinese owners Suning for a move to the Serie A club, according to reports in Italy on November 18, 2018. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Od ostalih igrača spominju se imena Sergeja Milinkovića-Savića, Sandra Tonalija i Nicola Barelle.

Modrić je poslije dodjele Zlatne lopte rekao kako mu je cilj potpisati novi ugovor s Real Madridom i tamo završiti karijeru pa je teško očekivati da će se Marotti ostvariti želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo