ČOVJEK KOJI JE KLJUČAN ZA ARSENALOV UZLET HVALI EMERYJA: / 'On mi je puno pomogao na taktičkoj razini, bit ćemo još bolji'

Image
Foto: AFP

Švicarski veznjak oduševljen je novim menadžerom

14.10.2018.
23:25
AFP
VOYO logo

Od dolaska Unaia Emeryja u Arsenal dogodile su se brojne promjene, što ne čudi s obzirom na to da je naslijedio Arsenea Wengera koji je na klupi Topnika proveo niz godina i promjena je bila nužna kako bi momčad mogla dalje.

Granit Xhaka, veznjak Arsenala, tvrdi kako mu je novi trener puno pomogao u namjeri da poboljša igru i postane koncetriraniji u obrani. Švicarac je često kritiziran da olako gubi kontrolu nad sredinom terena i igračima koje bi trebao čuvati, ali to više nije slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preporodio se

Ove sezone veznjak je započeo sve utakmice Arsenala u Premiershipu i funkcionirao je kao centralna figura renesanse kroz koju trenutno prolaze Topnici koji se nalaze u nizu od devet uzastopnih pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebalo nam je vremena da se upoznamo s karakterom i filozofijom novog menadžera, ali sada su stvari sjele na mjesto. Trener mi je puno pomogao na taktičkoj razini, ali uvjeren sam da i ja i momčad možemo samo biti još bolji.", rekao je Xhaka i potvrdio dobro stanje u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo