ĆORLUKA UMIRE OD SMIJEHA NA PRIČU KOJA KRUŽI O NJEMU: / Bivši Vatreni ovim je potezom stao u kraj glasinama iz ruskih medija

Image
Foto: Vladimir Pesnya / Sputnik / Profimedia

Još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru

24.4.2021.
14:41
Vladimir Pesnya / Sputnik / Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac VedranĆorluka (35) potvrdio je zadnjeg dana prošlog mjeseca kako će nakon devet godina na kraju sezone napustiti Lokomotiv. U ruski prvoligaš stigao je 2012., a od tada je s klubom osvojio jedan naslov prvaka u dva ruska Kupa.

“Draga crveno-zelena obitelj, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak je morao doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili kao svog i pokazali mi da je igranje za ovaj klub veliki privilegij. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će mi ostati u sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, zajedno smo imali loše trenutke, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove i trofeje do kasno u noć. Želim zahvaliti trenerima, suigračima i onima s kojima surađujem i radim rame uz rame devet godina. Zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav cijeli život. Loko je stekao svog pravog obožavatelja zauvijek. Hvala od srca, tvoj Charlie. Sezona još nije gotova i završiti što je bolje moguće”, napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon toga pojavila su se nagađanja da bi navodno bi mogao prijeći u Dinamo iz Moskve za plaću od 1,2 milijuna eura.

U međuvremenu, u ruskim medijima pojavila se priča da je Ćorluka odlučio odbiti novi ugovor zbog načina na koji mu je on ponuđen. Piše se da je navodno novi generalni direktor Vladimir Leončenko na treningu je prišao Ćorluki s ugovorom što se nije svidjelo bivšem Varenom. Rusi ističu kako je Ćorluka bio ljutit jer je klub tim potezom pokazao nepoštovanje prema njemu te da je zbog toga odlučio otići. Također, portal koji je objavio tu priči tvrdi da je to bio prvi razgovor Leončenka s Hrvatom. Prema njihovoj priči u trenutku kad mu je ovaj došao s ugovorom branič mu je poručio da se priprema za utakmicu. Ovakve stvari se inače dogovaraju za stolom, a ne na treningu pa je ton eto kao zasmetalo bivšem Vatrenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Ćorluka je na Instagramu ismijao ovu priču.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo