CONTE NA PRVOJ PRESICI OTKRIO ŠTO PLANIRA S PERIŠIĆEM: / Podsjetio na žrtvu čuvenog napadača i poslao Hrvatu jasnu poruku

Image
Foto: Profimedia, LaPresse

Kako se čini Perišić bi s pozicije krilnog napadača mogao prijeći na poziciju beka

7.7.2019.
17:00
Profimedia, LaPresse
VOYO logo

Novi trener Intera AntonioConte održao je konferenciju za novinare na kojoj je predstavio planove za iduću sezonu. Jedno od pitanje koje mu je postavljeno bilo je o IvanuPerišiću. Novinare je zanimalo hoće li možda Vatreni imati novu ulogu u momčadi, odnosno hoće li ga pomjeriti prema natrag, kao što se svojedobno SamuelEto'o žrtvovao kada je je s mjesta napadača svojedobno otišao na poziciju lijevog beka. Bilo je to u sezoni kada je Inter sa JoseomMourinhom na čelu osvojio povijesnu trostruku krunu.

Eto'o uzor

"Tražim predanost. Ne vidim nikakve probleme. Imat ćemo dosta vremena za upoznavanja. Ovim putem bih podsjetio na Eto'oa. Bio je napadač i ne bih ga uspoređivao s Perišićem. Međutim, podsjetio bih da se on žrtvovao za klub i borio za Inter i želim da moji igrači to isto rade. Eto'o je dijelio ideju zajedništva, žrtvovanja za veće dobro. Težim igračima koji misle 'mi', a ne 'ja'. Ako netko nije spreman za to možemo krenuti dalje i oprostiti se", rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno puta tijekom karijere započinjao sam voditi momčad s jednom taktičkom idejom, ali onda sam je mijenjao kada sam shvatio da bi druga bila bolja. Gledajući aktualnu momčad Intera, ističe se snaga u obrani, tako da bi bilo logično započeti sezonu s trojicom otraga. Vidjet ćemo kako će to izgledati", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo