treće pojačanje ovog ljeta /

City plaća 55 milijuna eura za igrača Schalkea: Guardiola dovodi i mogućeg najskupljeg braniča u povijesti

Image
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL

Leroy Sane je treće pojačanje Cityja ovog ljeta, prije njega u klub su stigli veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gundogan, te napadač Celte Nolito

14.7.2016.
15:32
Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Krilni napadač Schalkea 20-godišnji Leroy Sane karijeru će nastaviti u Manchester Cityju, koji će za njega platiti 55 milijuna eura odštete.

Njemački list Bild objavio je u četvrtak da bi Leroy Sane trebao potpisati četverogodišnji ugovor sa Cityjem, a na njegovu dolasku inzistirao je novi trener Pep Guardiola, koji ga je pokušavao dovesti u Bayern dok je bio na kormilu bavarskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leroy Sane je treće pojačanje Cityja ovog ljeta, prije njega u klub su stigli veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gundogan, te napadač Celte Nolito.

Stones bi trebao postati najskuplji branič u povijesti

Novi trener Manchester Cityja Pep Guardiola želi pojačati obranu, a prvi na listi želja je 22-godišnji stoper Evertona John Stones, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City nudi 53 milijuna funti (63 milijuna eura) za Stonesa, kojeg je prošlog ljeta pokušavao dovesti Chelsea. Ukoliko transfer bude realiziran John Stones će postati najskuplji branič u povijesti. 

Kad su u pitanju braniči rekordni transfer ostvaren je 2014. godine kada je brazilski stoper David Luiz otišao iz Chelseaja u Paris Saint-Germain za 50 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo