united - city 0:2 / City je apsolutni vladar Manchestera! Građani preskočili najtežu preostalu prepreku prema naslovu

Image
Foto: AP Images

City je s 2:0 slavio na Old Traffordu i širom si otvorio put prema tituli

24.4.2019.
22:55
AP Images
VOYO logo

Manchester City napravio je veliki korak, a možda i presudan, ka naslovu prvaka Engleske. Građani su u 35. kolu u slavili gradskom derbiju kod Manchester Uniteda te tako preskočili najtežu preostalu prepreku u utrci s Liverpoolom.

Guardiolina momčad bila je favorit kao nikad dosad na Old Traffordu, a u 90 minuta zorno je i pokazala zašto je vladalo takvo mišljenje. United je djelavao napadački nemoćno, čak je dosta i izdržao, ali kada je Bernardo Silva u 54. minuti načeo crvene, 12 minuta kasnije Sane je samo dovršio posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City se tako vratio na čelo ljestvice s bodom više od Liverpoola, a u posljednje tri utakmice protiv City igra protiv Burnleyja, Leicestera i Brightona. United se bori s Chelseajem i Arsenalom bori za Ligu prvaka, no Solskjaerovoj momčadi ovo je čak sedmi poraz u zadnjih devet utakmica. 

U drugoj utakmici dana, pak, kiksao je u borbi za Ligu prvaka londonski Arsenal koji je izgubio kod Wolvesa s 1:3. Rúben Neves (28),  Doherty (37) i Diogo Jota (45+2) zabili su za domaćine, a Papastathopoulos (80) za Arsenal, koji je ostao peti s bodom manje od Chelsea i dva boda više od Uniteda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo