CITY IMA FINANCIJSKU MOĆ DA DOVEDE RONALDA I MESSIJA: /

No, klupski prioriteti nešto su sasvim drugo

Image
Foto: AFP

Igrač Manchester Cityja Fernandinho uvjeren je kako 'građani' imaju financijsku moć da dovedu Cristiana Ronalda i Lionela Messija, ali sumnja da tolike zvijezde odgovaraju filozofiji kluba.

5.10.2017.
7:59
AFP
VOYO logo

City je tijekom posljednjeg prijelaznog roka potrošio preko 200 milijuna funti, a doveo je Kylea Walkera, Bernarda Silvu, Benjamina Mendyja i Edersona. Ništa čudno, ako se uzme u obzir da klub vode bogati Arapi koji su za svoju "igračku" izdvojili velika sredstva.

GUARDIOLA JE DAO PRISTANAK: Bayern ima novog trenera, Nijemci otkrili ime Ancelottijevog nasljednika

"Možemo li dovesti Messija ili Ronalda? Mislim da da, ali prije svega se moraju gledati prioriteti kluba. Svatko zna da imamo financijsku moć, ali mora se razmišljati i o prioritetima," rekao je Fernandinho za britansko izdanje Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernandinho je kazao i kako ljudi često pogrešno misle da samo jedan igrač može donijeti sve što je potrebno klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"City posljednjih godina radi na izgradnji momčadi i osvajanju trofeja. Naravno, u početku su u klub stizali vrhunski igrači za koje se izdvajalo jako puno novca, ali projekt kluba je prije svega izgrađen na tome da se stvori čvrsta momčad i na razvijanju vrhunske akademije i otkrivanju novih igrača," zaključio je Cityjev veznjak.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo