ČITATELJI BIRAJU: / Hrvatska ima kandidata za najbolju momčad Primere, ali i za najveće razočaranje

Image
Foto: AFP, SERGEI SUPINSKY

Čitatelji internetskog portala španjolskog sportskog dnevnika Marca u mogućnosti su izabrati najbolju momčad lige po njihovom izboru.

17.5.2016.
15:13
AFP, SERGEI SUPINSKY
VOYO logo

Pritom Marca nudi izbor nekolicine imena po poziciji, a koliko veseli vijest da Hrvatska ima trenutačno vodećeg u konkurenciji veznjaka, toliko razočarava i spoznaja da se jedan hrvatski nogometaš našao u ponudi u kojoj se biraju oni koji nisu zadovoljili.

Modrić i Kovačić

Među idealnih jedanaest španjolskog nogometnog prvenstva nalazi se Luka Modrić koji nakon više od 16,000 glasova po mišljenju čitatelja u ovome trenutku postotkom od 19,47 najbolje kotira u konkurenciji veznjaka. Hrvatskog reprezentativca pritom najbolje prate dva Barcelonina nogometaša Sergio Busquets (19,03%) i Andres Iniesta (18,49%).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićev suigrač Mateo Kovačić popunjavanja rubrike one druge ankete i pritom se izglednim čini da u formaciji za njega ima mjesta među promašajima sezone. Naime, Kovačić je u ponudi Marce u ovome trenutku trećeplasirani u konkurenciji veznjaka koji nisu zadovoljili s postotkom od 12,08. Vodeći su Betisov Rafael Van der Vaart (23,29%) i Barcelonin Arda Turan (19,64%). Zasad je sakupljeno nešto više od 9,300 glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo