'Ako moji Bosanci to kažu, e onda će se za*ebati'

U Bosni je jedinstvena atmosfera kao i u Hrvatskoj, to su jedinstvene prilike da svi manifestiraju patriotizam.

20.6.2014.
23:40
VOYO logo

Sad svi kažu: 'Bosna i Hercegovina ima sve u svojim rukama'. Ali ima i Nigerija Emenikea iz Fenerbahče, onog napadača. Onda Obi Mikel iz Chelseaja i Moses iz Liverpoola, nije to banalna ekipa. Morat će svega ovoga biti svjestan Safet Sušić i svi reprezentativci kako bi uistinu bili u optimalnom izdanju.

Svi smo nakon loše predstave Nigerijaca s Iranom mislili - gotovo je. I ja sam mislio da je gotovo! I uvijek se ne plašiš dok utakmica ne dođe neposredno, a onda kako se bliži, sve se više plašiš. Tako da će moj Bosanci jako ozbiljno morati shvatiti tu utakmicu, ozbiljnije nego sa Iranom koja slijedi kao zadnja u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako će naši igrati kao protiv Argentine, neće biti nikakvih problema. Argentina ti sama po sebi daje dodatni motiv, daješ čak više nego što si u mogućnosti jer Argentina je izazov. E sad, ako moji Bosanci kažu, ma bjež je*ote Nigerija, onako kako smo mi skloni, e onda će se za*ebati.

Čujem, neki govore da im fali koji igrač-dva za nešto više, takvo mišljenje je za..., znate i sami. BiH reprezentacija je kompaktna sredina koja može napraviti izuzetnu karijeru, ali sada mora proći Nigeriju. Zaboravimo Iran, sva koncentracija mora biti na Nigeriju! Svi moraju biti u top formi! Neću se miješati u Safetov posao tko treba igrati, on na licu mjesta zna tko je u kakvoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bosni je jedinstvena atmosfera kao i u Hrvatskoj, to su jedinstvene prilike da svi manifestiraju patriotizam. Nogomet je prilika da se afirmira svaka zemlja, više nego milijuna ambasadora angažiraš. Danas je: Ajmo Bosno, ajmo Hercegovino!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo