Ćiro poručio Srbima: 'Što me boli k***c! Gotovina je heroj!'

Kada Ćiro Blažević progovori 'zatrese' se cijeli Balkan.

21.11.2012.
14:58
VOYO logo

"Odluka suda u Hagu je najveća stvar koja se dogodila u povijesti Hrvatske. Time su veliki ljudi oslobođeni za djela koja su im nepravedno stavljena na teret. Gotovina je naš heroj i moj veliki prijatelj. Smatram da je on najmanje kriv za sve što se dešavalo tijekom rata, tu je možda bilo drugih krivaca, ali on nije", istaknuo je Ćiro i naglasio kako ga ne zanima što kažu njegovi neistomišljenici iz susjednih zemalja:

"Što me boli k...c što druge zemlje misle. Mogu se buniti koliko kod hoće, ali to je vaša stvar. Oduvijek sam podržavao generale i znam da su Markač i Gotovina nevini, a to je sada i dokazano na sudu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tata je prokomentirao i Štimčev prijedlog da Gotovina i Markač izvedu početni udarac na maksimirskog utakmici protiv Srbije u koja je na rasporedu u ožujku:

"Štimčeva ideja je velika glupost. Znam da je i on veliki prijatelj sa generalima, ali za ovakav prijedlog je morao malo bolje razmisliti. Ovo je sport i uvijek je potrebno misliti i na drugu stranu. Mislim da je Štimac samo htio doprinijeti euforiji koja je nastala", rekao je Ćiro za portal Danas.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo