Ćiro poručio Srbima: 'Što me boli k***c! Gotovina je heroj!'

Kada Ćiro Blažević progovori 'zatrese' se cijeli Balkan.

21.11.2012.
14:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Odluka suda u Hagu je najveća stvar koja se dogodila u povijesti Hrvatske. Time su veliki ljudi oslobođeni za djela koja su im nepravedno stavljena na teret. Gotovina je naš heroj i moj veliki prijatelj. Smatram da je on najmanje kriv za sve što se dešavalo tijekom rata, tu je možda bilo drugih krivaca, ali on nije", istaknuo je Ćiro i naglasio kako ga ne zanima što kažu njegovi neistomišljenici iz susjednih zemalja:

"Što me boli k...c što druge zemlje misle. Mogu se buniti koliko kod hoće, ali to je vaša stvar. Oduvijek sam podržavao generale i znam da su Markač i Gotovina nevini, a to je sada i dokazano na sudu."

Tata je prokomentirao i Štimčev prijedlog da Gotovina i Markač izvedu početni udarac na maksimirskog utakmici protiv Srbije u koja je na rasporedu u ožujku:

"Štimčeva ideja je velika glupost. Znam da je i on veliki prijatelj sa generalima, ali za ovakav prijedlog je morao malo bolje razmisliti. Ovo je sport i uvijek je potrebno misliti i na drugu stranu. Mislim da je Štimac samo htio doprinijeti euforiji koja je nastala", rekao je Ćiro za portal Danas.rs.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali