ĆIRO O HULIGANIMA: / 'Srbi krivi za naše nerede!? Je*em mater svima koji nas pokušavaju posvaditi!'

Image
21.6.2016.
17:24
VOYO logo

"Da bi se zaista moglo raditi o “uvoznim” huliganima daje naslutiti i reakcija hrvatskih navijača, koji su se u jednom trenutku, nakon bacanja baklji fizički sukobili sa izazivačima nereda", navodi se u nastavku zbog kojeg je srpski Kurir kontaktirao bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Miroslava Ćiru Blaževića koji je navode odbacio.

'Sve su to budaletine'

"Tko je to rekao da iza svega stoje Srbi? Ma to su sve budaletine i je*em im mater svima. Slobodno napiši da Ćiro je*e mater svima koji pokušavaju posvaditi Srbe i Hrvate! Zaista ne znam zašto to neko radi. Pa kakve veze vi imate s onim što se događalo na našoj utakmici? To je naša sramota i bilo je baš ružno", izjavio je Blažević koji je s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 1998. godine stigao do brončane medalje i koji za nerede na tribinama u utakmici protiv Češke krivi organizatore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Krupni kadrovi tučnjave hrvatskih navijača na utakmici Češka-Hrvatska

Image

Krupni kadrovi tučnjave hrvatskih navijača na utakmici Češka-Hrvatska

"Cijeli dan s prijateljima pričam o tome. To je sigurno propust organizatora, pogotovo što se i prije utakmice pričalo da bi se tako nešto moglo dogoditi. Ovako, poslana je jasna poruka poslije koje neki tamo teroristi misle: 'Vidiš, kad su ovi unijeli baklje na stadion, možemo mi nešto drugo.' To je strašno. To se ne smije događati. Uz to, imate i sve te tučnjave navijača širom Francuske. Pa dajte, ljudi, da prekinemo europska i svjetska prvenstva ako su tučnjave navijača glavna vijest", zaključio je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo