ĆIRO NEMA DILEMA OKO POSTAVE: / Legenda sugerirala Čačiću koga staviti u udarnu momčad i mnoge - iznenadio

Image
Foto: PIXSELL

S početkom u 20:45 sati na stadionu Maksimir započet će utakmica između najboljih nogometaša Hrvatske i Kosova koja se igra u sklopu 7. kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

2.9.2017.
10:58
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska, kako su ostalom najavili i aktualni ibornik Ante Čačić i kapetan Luka Modrić, u utakmicu ulazi bez kalkulacija s jasnom namjerom osvajanja tri boda. Da bi upravo takav i trebao biti rasplet nakon 90 minuta uvjeren je i Blažević.

Image
IZBORNIK ČAČIĆ OPREZAN PRED KOSOVO: /

'Oni su nam napravili više prilika nego svi drugi suparnici zajedno'

Image
IZBORNIK ČAČIĆ OPREZAN PRED KOSOVO: /

'Oni su nam napravili više prilika nego svi drugi suparnici zajedno'

Ćiro stiže u velikoj tajnosti

"S nestrpljenjem očekujem današnju utakmicu, vjerujem da će Hrvatska još jednom pokazati pravo lice, odigrati u skladu s očekivanjima i upisati nove bodove. Izuzetno cijenim Kosovo, riječ je o reprezentaciji koja igra s puno ponosa i koja svakome može napraviti velike probleme."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo nisam vidio svoje prijatelje s Kosova, nismo se čuli niti ovih dana. Tko zna, možda se vidimo na utakmici. Doći ću u Maksimir, ali u velikoj tajnosti. Ne zanima me više halabuka, ipak sam već u ozbiljnijim godinama, pa me sada zanima samo nogomet. Želim uživati u majstorijama naših igrača, u novoj pobjedi hrvatske reprezentacije."

Da je na Čačićevom mjestu Blažević bi, tvrdi, u udarnu postavu ugurao Realovog veznjaka Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Kovačić mora igrati

"Mateo Kovačić mora biti u početnoj postavi! Sve ostalo bio bi veliki grijeh. Iskreno, proteklih godina me ponekad i zabrinjavao razvoj tog mladića, ali sada pokazuje kako je stvoren za najviše nogometne razine. Za sam vrh svjetskog nogometa. Meni bi on uvijek igrao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ja danas ne vidim igrača u svijetu koji ima kapacitete kao Mateo Kovačić! Pa on može u okomitom spustu ravnopravnim kretanjem nizati po tri-četiri igrača, a to može malo tko. Vrijeme je da Kovačić preuzeme konce u igri hrvatske reprezentacije, pa u dogledno vrijeme postane lider ove momčadi."

Barišiću mjesto u početnoj postavi

Nastavio je sa svojim viđenjem Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijevi bok? Tu treba igrati - Borna Barišić. Taj dečko igra u kontinuitetu, uhvatio je odličnu formu i igra na visokoj razini. I to se treba cijeniti. Oduvijek sam zagovornik Josipa Pivarića, ali ljudi moji, pa on uopće ne igra! Već par mjeseci."

"Ma Pivarić je jedan od mojih ljubimaca, ali on se nakon neugodne ozljede nikada nije vratio na pravi način. Izgubio je poziciju u Dinamu, a ni u Ukrajini nije skupio nekakvu minutažu. Jednostavno, ne vjerujem da će ga Čačić staviti ispred Barišića, talentiranog momka koji igra u sjajnoj formi", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo