Ćiro i dalje briljira! Zna tko će osvojiti Kup!

U subotu popodne na nogometnim travnjacima naše prve lige igrale su se dvije utakmice i obje su završile identičnim rezultatom (1:1). Cibalia i Zagreb, te Istra 1961 i Zadar su odigrali neodlučeno

1.12.2012.
18:42
VOYO logo

Unatoč boljoj i kvalitetnijoj igri domaće momčadi derbi začelja između Cibalije i Zagreba završio je neodlučeno (1:1). Igrači Zagreba došli su u Vinkovce po bod i to im je i donio Lovro Medić golom u 83 minuti nakon jedne gužve u kaznenom prostoru i što domaća obrana nije kvalitetno reagirala.

Prethodno je Petar Mišić, u svome prvome dodiru sa loptom nakon što je u poluvremenu ušao u igru, svladao odličnog vratara Livakovića. Poslije gola trener Zagreba Miroslav Blažević nekoliko je minuta burno reagirao u smjeru drugog pomoćnog suca Saše Fegeša smatrajući da je zgoditak postignut iz zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je vratar Zagreba u nekoliko navrata odlično reagirao i spasio svoju momčad poraza. Imao je Zagreb u 90-minuti priliku i za pobjedu kada je Šovšić sa 20-ak metara šutirao po sredini gola što je vratar Matković lako odbranio. Interesatno je i da je u momčadi Zagreba obavljena samo jedna zamjena i to u 89 minuti.

"Apsolutno sam zadovoljan sa rezultatom i osvojenim bodom u Vinkovcima. Utakmica je bila veoma teška za obje momčadi i igralo se po teškom terenu. Uz to Cibalia je brza i kvalitetna momčad pred kojom je velika budućnost. U Vinkovcima će u budućnosti malo tko osvojiti bod. Rekao sam već jednom i sad još jednom kažem kako će Cibalia ove godine osvojiti Kup RH", rekao je Miroslav Blažević poslije odigrane utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Istra i Zadar završili su jednakim rezultatom (1:1), a obje momčadi susret su dočekale s deset igrača. Zbog drugog žutog kartona Istranima je u 45. minuti isključen Blagojević dok je u 89. direktan crveni karton zaradio Zadrov Ivančić. Strijelci su bili Bačelić-Grgić u drugoj minuti s 11 metara, a u 72. poravnao je Čurjurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo