ŽIVOTNA BORBA VELIKANA / Ćiro dirnuo i ražalostio cijelu regiju: 'Sine, nije mi do nogometa. Jetra mi je puna metastaza'

Image

Miroslav Ćiro Blažević već je dulje vrijeme teško bolestan. Iako je uvijek rado razgovarao s novinarima nedavno je otkrio kako mu više nije ni do nogometa

10.11.2022.
21:22
VOYO logo

Trener svih trenera i čovjek koji je obilježio prvih par desetljeća hrvatskog nogometa Miroslav Ćiro Blažević izjavom koju je dao za srpski Kurir dirnuo je i ražalostio je ne samo Lijepu našu već i cijelu regiju.

Naime, prije par tjedana novinar ovog medija iz susjedne Srbije zamolio je za razgovor o Svjetskom prvenstvu i šansama Hrvatske i Srbije na najvećem nogometnom natjecanju na planetu no Ćirin odgovor ih je ražalostio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Još sam gore nego ranije'

'Sine, još sam gore nego ranije. Idem ka kraju, ne mogu lagati da sam dobro, kad nisam. Jetra mi je puna metastaza', taj odgovor je duboko dirnuo novinara Kurira te je samo uputio riječi podrške.

'Drži se legendo! Ne daj se! Srbi i Srbija žele ti sve najbolje. Moraš da dobiješ i ovu bitku, najvažniju u životu. Možeš ti to, rijetko si gubio. Nemoj sad da poklekneš', napisao je novinar na kraju teksta o Ćiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo