Teška sprdačina: 'Pa kakve veze ima koga će Mamić uzet za trenera?'

U 12 godina, koliko vlada Dinamom, Zdravko Mamić promijenio je 15 trenera, od kojih su neki iz Maksimira tjerani po nekoliko puta.

23.10.2013.
12:44
VOYO logo

Jedan od bivših Dinamovih trenera koji nikad nije prihvatio tjeranje iz Dinama je Ćiro Blažević. Trener svih trenera i danas ima noćne more kad naslovnice zapljusne vijest o novoj smjeni na maksimirskoj klupi, a slično je bilo i nakon otkaza Branku Ivankoviću.

Što kažete na kaotična događanja u Dinamu? Ma to je sada već jedna takva anomalija da pametnom čovjeku više ne ide u glavu kako je to uopće moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koga uopće dovesti za trenera? Spominju se Tomislav Ivković, Igor Pamić, Bugarin Petev, čak i Igor Štimac, iako to više zvuči kao sprdačina nego kao realna mogućnost. "Ma ništa kod nas više nije sprdačina, baš sve je moguće, sine moj", rekao je Ćiro i objasnio:

"Znaš, kad jedan čovjek odlučuje, onda je sve moguće. Tu nema nekog sastava, strukture koja odlučuje, sve određuje jedan faraon i onda to završava ovako. Ovo je potvrda da je Mamić od jedne svetinje, jedne institucije napravio svoju sprdačinu. To je istina, ovo drugo je sve – Mika, Pera, Laza... Pa kakve veze ima tko će biti sljedeći trener? To koga će on sada uzet za trenera sasvim je nebitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vidite kraj ove priče, ulica već neko vrijeme bruji o početku pada Mamićevog carstva. Ma ne znam, sine moj, ja sam se razbolio već od svega toga. Neka on samo ide tako dalje, kao da je faraon, pa ćemo vidjet kako će to završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo