CIRKUS: / Mišković nakon razgovora s Vrbanovićem povukao ostavku, ali i postavio ultimatum

Image
5.12.2016.
14:31
VOYO logo

Ta vijest odjeknula je hrvatskim medijskim prostorom i za sobom povukla određene repove spomenutog derbija. No, samo dva dana nakon, iz Rijeke, odnosno od Miškovića, dolaze blaži i hladniji tonovi. Naime, predsjednik Rijeke se predomislio. Povukao je ostavke nakon razgovora s Damirom Vrbanovićem, direktorom HNS-a koji je osumnjičenim za težak kriminal i izvlačenje novca iz Dinama.

ČELNIK RIJEKE POLUDIO NAKON DERBIJA: ‘Hvala sucu, podnosim ostavku na sve funkcije u HNS-u!’

ORIGINALNO ‘OKO SOKOLOVO’ PORUČUJE: ‘Suđenje u Maksimiru bilo je katastrofalno!’

'Ili će se urediti sudačka organizacija, ili ćemo se razići'

Mišković je u razgovoru za Radio Rijeku u emisiji "Pod stijenama Kantride", objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Dogovorio sam se s Damirom Vrbanovićem - ili će se urediti sudačka organizacija, ili ćemo se razići. To je moj uvjet", dao je do znanja Mišković koji se osvrnuo i na svoju ostavku.

"Ma nema se tu što puno objašnjavati jer se od toga svega radi velika novinarska hajka i tragedija. Derbi između Dinama i Rijeke, i igrača i navijača, bio je pravi derbi, to je ono što je bilo lijepo. Ja o sucima ne pričam niti o njihovim odlukama. Vidjeli ste i sami utakmicu. Bilo je i stvari koje nisu bile dobre. No, moram se osvrnuti na novinarska pisanja koja sam uočio u ponedjeljak. Stvarno je žalosno da se na takav način piše o klubovima i o nečem što želi uvesti promjene u hrvatski nogomet", istaknuo je Mišković koji demantira medijska pisanja kako je on čovjek koji misli samo na svoj klub, a ništa dobrog nije donio hrvatskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Nema govora o mojem spajanju s Hajdukom protiv HNS-a'

"Treba doći do reorganizacije sudačke organizacije, to je moj sad najveći cilj. Ja s jedne strane sam dopredsjednik HNS-a, s druge strane sam predsjednik Rijeke i kao takav opet ću potvrditi ono što se povlači. Znači, neka moja spajanja s Hajdukom protiv HNS-a. To nije istina. Nije ovo nikakav rat između Rijeke i HNS-a. Nadalje, mi smo napravili i dobre stvari u HNS-u, ali to se ne spominje jer to nikom nije zanimljivo. I to je pogreška HNS-a što mi s dobrim stvarima ne izlazimo van u javnost" dao je do znanja Mišković koji je naglasio kako se nije dovoljno toga napravilo u sudačkoj organizaciji.

"Puno toga se promijenilo u sudačkoj organizaciji u posljedjih tri godine, ali još uvijek nije napravljena reorganizacija. I oko toga sam se dogovorio s Damirom. Krajem mjeseca, još jednom ćemo ponoviti ono što želimo. Ako može ići tim putem, super, ako ne, svatko će ići svojim putem", izjavio je šef Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo