CIJENA 40 MILIJUNA EURA: / Arsenal dogovorio prvo pojačanje za novu sezonu

Image
Foto: AFP/OLI SCARFF

Iza Arsenala je još jedna sezona u kojoj su se njegovi navijači nadali prekidu posta koji traje još od 2004. godine kada je ovaj klub posljednji put osvojio Premier ligu.

9.5.2016.
22:52
AFP/OLI SCARFF
VOYO logo

U klubu stoga već rade na planovima za sljedeću sezonu, a ako je vjerovati njemačkoj televizijskoj postaji Sport 1, već su dogovorili i prvo pojačanje. Riječ je o švicarskom reprezentativcu i veznom nogometašu Borussije Mönchengladbach Granitu Xhaki. Spomenuti izvor tvrdi da je transfer gotova stvar, odnosno da je 23-godišnjak kosovskog porijekla sve dogvorio s Arsenalom, te da se samo čeka službena potvrda.

Tri crvena kartona

Xhaka je pod ugovorom s Borussijom do 2019. godine, a Sport 1 tvrdi da će engleski klub platiti za njega odštetu između 30 i 40 milijuna eura. O zanimanju Arsenea Wengera za Xhaku otočki su mediji pisali puno puta posljednjih mjeseci, a čini se da je realizacija posla sada definitivno blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xhaka je u Mönchengladbach došao prije četiri godine iz Basela koji je tada dobio devet milijuna eura odštete. U aktualnoj je sezoni švicarski reprezentativac odigrao 27 utakmica u Bundesligi, te postigao tri gola, ali dobio i čak tri crvena kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo