CIJELA SVLAČIONICA ARSENALA MRZILA JE SANCHEZA: / Nakon ispadanja Uniteda iz Lige prvaka možda pomisli da je predobar i za njih

Image
Foto: AFP

"Prošle sezone u Arsenalu su nakon svake utakmice izvjesili statističke podatke tko je koliko pretrčao, postotak dodavanja i slično i Sanchez je uvijek bio uvjerljivo najlošiji",

14.3.2018.
7:40
AFP
VOYO logo

ŠOK I NEVJERICA NA OLD TRAFFORDU: Sevillin heroj Ben Yedder izbacio Manchester United iz Lige prvaka s dva gola u četiri minute

Image
ŠOK I NEVJERICA NA OLD TRAFFORDU: /

Sevillin heroj izbacio Manchester United iz Lige prvaka s dva gola u četiri minute

Image
ŠOK I NEVJERICA NA OLD TRAFFORDU: /

Sevillin heroj izbacio Manchester United iz Lige prvaka s dva gola u četiri minute

Transfer Alexisa Sancheza iz Arsenala dugo je vremena bio glavna tema medija na Otoku. Čileanac je očigledno bio nesretan u redovima topnika te je na razne načine pokušavao isprovocirati transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvotno, plan mu je bio prelazak u Manchester City, ali nakon što je to propalo te je završio u drugom klubu iz Manchestera svima je bilo jasno da nije birao klub u koji će otići, bilo mu je samo bitno da ode iz Arsenala.

Napustio je tako momčad koja je daleko od top četiri Premiershipa i pridružio se Mourinhovoj družini koja ipak stoji nešto bolje na tablici, a i do sinoć je bila sudionik Lige prvaka. Nogometni novinar Raphael Honigstein otkrio je kako je uz Sancheza cijela svlačionica bila nesretna i koliko su zapravo mrzili Čileanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrzili su ga u Arsenalu

"Svi su smatrali da igra samo za kamere i cijelo se vrijeme postavljao u stilu: Ja se jedini trudim ovdje, što radim tu?", otkrio je Honigstein u jednom podcastu kojeg možete poslušati ovdje pa nastavio:

"Prošle sezone u Arsenalu su nakon svake utakmice izvjesili statističke podatke tko je koliko pretrčao, imao dodavanja i slično i Sanchez je uvijek bio uvjerljivo najlošiji. Igrači su zato poludjeli na njega, a pogotovo zbog njegovog ponašanja na terenu: Ma oni me uopće nisu vrijedni, zašto sam ovdje?", prenosi Balls portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez se očito nije pretjerano usrećio s Unitedom u kojeg je prešao za 70 milijuna eura te je u devet utakmica zabio jedan gol i na to dodao dvije asistencije. Tko zna, akon ispadanja iz Lige prvaka možda sa sličnim ponašanjem krene i u momčadi Crvenih vragova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo