ITALIJA BRUJI O TRENERSKOM ČUDU IZ HRVATSKE! Ponizio velikana i poručio: / 'Želimo uživati u nogometu'

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE

Hrvatski trener na klupi Genoea Ivan Jurić u utorak navečer u sklopu 10. kola Serie A kreirao je apsolutnu senzaciju svladavši na svom terenu drugoplasiranu momčad lige Milan 3-0.

26.10.2016.
9:18
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Jurić je apsolutni hit u Italiji. Njegova momčad deklasirala je veliki Milan koji je u prošlom kolu proteklog vikenda skinuo skalp prvaku Juventusu (1-0). Stoga, nije čudo što apsolutno svi u Italiji pričaju o "hrvatskom trenerskom čudu". Slavlje Ivanu Juriću golovima su osigurali Ninković, Kucka koji je postigao autogol i Pavoletti. Genoa je tako pobjedu nakon gradskog derbija protiv Sampdorije kojeg su u subotu izgubili s 1:2.

VELIČANSTVENA POBJEDA KOJU NEĆE ZABORAVITI: Hrvatski trenerski hit uništio talijanskog velikana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Večeras smo bili ponizniji'

"Igrali smo bolje u derbiju nego sad, ali večeras smo bili ponizniji i nismo u igri protivniku davali prostora da se razmaše. Morali smo igrati dobro protiv Milana. Iako, volio bih igrati kao u susretu protiv Sampdorije i pobijediti", kazao je Jurić nakon pobjede nad Milanom, piše La Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Potrebno je pokazati poštovanje prema velikoj momčadi'

"Neke utakmice jednostavno morate odigrati dobro. Što se tiče Pavolettija, on je zabio gol za nas. Na kraju smo listopada što znači da se već fokusiramo na pojačanja. Ali nećemo prodavati", dao je do znanja Jurić i ponovno se osvrnuo na igru protiv Milana.

https://vid.me/U7M2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, potrebno je pokazati poštovanje prema velikoj momčadi. Bilo je važno da zatvorimo njihove kontre i taktički smo napravili dobar posao. Primijetio sam da je Milan opasan kada utrčava u otvoren prostor pa si nismo htjeli dopustiti otvorenu igru i nadmetanje s njim. Na taj smo način i pripremili utakmicu. Samo želimo uživati u svom nogometu, vidjet ćemo koliko daleko možemo otići. Važno je da ne spustimo svoj gard i da gledamo sebe", zaključio je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo